Neler Yeni

7500 F giriş seviye bir işlemcimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl
Merhabalar 7500 f giriş seviyesi bir işlemcimi herkesin aklıma soru takılıyor herkese yardım amaçlı bilgili arkadaşlar açıklayabilirmisiniz baya bir kişinin aklında bu soru var

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Yusufcan Koçkaya
Giriş seviye demişti forumda bir arkadaş,bana orta segment gibi geliyor bilemiyorum

Captain Barbossa

80+ Bronze
Serinin rakam olarak en düşük işlemcisi de olsa performans konusnda ortalarda bana göre. Ekran kartı abartılmadığı sürece iyi iş görüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam am5 platformunun giriş seviyesi zaten başka işlemci yok ryzen 3 serisi olmadığından dolayı fakat performansı oldukça tatmin edici bence fiyatına göre besleyebildiği ekran kartları 10 numara 5 yıldız

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Merhabalar 7500 f giriş seviyesi bir işlemcimi herkesin aklıma soru takılıyor herkese yardım amaçlı bilgili arkadaşlar açıklayabilirmisiniz baya bir kişinin aklında bu soru var
AM5 için giriş, genel olarak orta

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl
Giriş seviye demişti forumda bir arkadaş,bana orta segment gibi geliyor bilemiyorum
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

AM5 için giriş, genel olarak orta
Teşekkür ederim

hocam am5 platformunun giriş seviyesi zaten başka işlemci yok ryzen 3 serisi olmadığından dolayı fakat performansı oldukça tatmin edici bence fiyatına göre besleyebildiği ekran kartları 10 numara 5 yıldız
Teşekkür ederim

Serinin rakam olarak en düşük işlemcisi de olsa performans konusnda ortalarda bana göre. Ekran kartı abartılmadığı sürece iyi iş görüyor.
Teşekkür ederim

Am5 için giriş denilebilecek seviyede bi işlemci
Teşekkür ederim

Top Bottom