orta üst segment giriş seviyesi 5600 falan benceMerhabalar 7500 f giriş seviyesi bir işlemcimi herkesin aklıma soru takılıyor herkese yardım amaçlı bilgili arkadaşlar açıklayabilirmisiniz baya bir kişinin aklında bu soru var
AM5 için giriş, genel olarak ortaMerhabalar 7500 f giriş seviyesi bir işlemcimi herkesin aklıma soru takılıyor herkese yardım amaçlı bilgili arkadaşlar açıklayabilirmisiniz baya bir kişinin aklında bu soru var
Teşekkür ederimGiriş seviye demişti forumda bir arkadaş,bana orta segment gibi geliyor bilemiyorum
Teşekkür ederimAM5 için giriş, genel olarak orta
Teşekkür ederimhocam am5 platformunun giriş seviyesi zaten başka işlemci yok ryzen 3 serisi olmadığından dolayı fakat performansı oldukça tatmin edici bence fiyatına göre besleyebildiği ekran kartları 10 numara 5 yıldız
Teşekkür ederimSerinin rakam olarak en düşük işlemcisi de olsa performans konusnda ortalarda bana göre. Ekran kartı abartılmadığı sürece iyi iş görüyor.
Teşekkür ederimAm5 için giriş denilebilecek seviyede bi işlemci
7500f tabii ki orta üst seviye işlemci bir iki model üstü 3d işlemciler onlarda suan dünyanın en iyi oyun işlemcileri toplasan bir elin parmağını geçmezgiriş seviye tabi orta üst falan diyenler ne yaşıyor acaba