szuo
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Zahid Öncü
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için hocam.Şöyle işe yarayabilecek uzun da bir anakart videosu var, mesela bunu izleyerek önce biraz daha ön bilgi edinmekte fayda var.
Kesinlikle işini görür aslında, gereksiz kullanmayacağın özellik ya da slotlara para vermek de ekstra saçma olur. Burada önemli olan kart bileşenlerindeki kalite ve ileriye dönük farklı ihtiyaçları karşılaması durumu. Zaten temel olarak bakınca, teknoloji öyle hızlı ki; bugün aldığımız şey de bi' kaç sene sonra bazı özellikler yönünden eksik kalacak.
Almak istediğim parçaların doğrultusunda siz hangi anakartı öneriyorsunuz hocam?kağıt üstünde özellikler gayet iyi duruyor ama böyle bir donanım forumunda bile ne biosunu ne özelliklerini bilen yok.
riske girmek isteyen varsa denesin.
Oldukça karışık bir durum gibi duruyor ve nasıl bir pozisyon alabileceğimi bilemiyorum hocam. MSI anakarta mı yönelmeliyim?colorful bios update de kronik sorunu var gibi ve bios arayüzünde ihtiyaç duyulan bazı ayarlar da yokmuş. ben youtube da yabancı kullanıcıların videolarında gördüm. çoğu kişi bios update edilememesinden muzdarip olmuş.
bi de satış sonrası destek, garanti kısmı incehesapta. zannedersem asus, msi gibi yetkiliservis noktaları yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi parçalar ile birlikte kullanıyorsunuz? BIOS update'i ile ilgili herhangi bir problem yaşadınız mı hocam?Ben 3379 tl ye bi alt modeli Proyu aldım çift ram slotlu olan. Fiyatına göre çok dolu anakart alınabilir