Teşekkür ederim hocam.İyzico ile öde diyip kart bilgilerinizi girince taksit seçenekleri çıkıyor.
bu arada nova7'den memnun musunuz bende nova 7P alacağımİyzico ile öde diyip kart bilgilerinizi girince taksit seçenekleri çıkıyor.
Genel olarak memnunum hocam.Teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada nova7'den memnun musunuz bende nova 7P alacağım
Valorant-Fortnite vs. oynuyorum. Ayak sesi kasma da vs. bir sorun yaşamadım hiç. Mikrofonunu kullanmıyorum harici mikrofonum var. Tek eksi yanı ara sıra ses fazla gelirken arada da az geliyor o konuda biraz kafasına göre takılıyor.Valorant oynuyorsan özellikle biraz kalitesinden falan bahseder misin bana?
O sorun genel oyunla alakalı. oyun sesini yükseltiyom ayak sesini duymak için ama silah sesleri de otomatik yüksek geliyor . bunun için de ince bi ayar varmı veya olsa çok ii olrValorant-Fortnite vs. oynuyorum. Ayak sesi kasma da vs. bir sorun yaşamadım hiç. Mikrofonunu kullanmıyorum harici mikrofonum var. Tek eksi yanı ara sıra ses fazla gelirken arada da az geliyor o konuda biraz kafasına göre takılıyor.
Yok hayır valorantla ilgili değil direkt kulaklıkla ilgili bir sorun var. Google da vs. de aynı şey oluyor. Birkaç arkadaşın daha başına gelmişti forumda oradan da biliyorum.O sorun genel oyunla alakalı. oyun sesini yükseltiyom ayak sesini duymak için ama silah sesleri de otomatik yüksek geliyor . bunun için de ince bi ayar varmı veya olsa çok ii olr