- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Fiyat/performans açısından başlangıç için iyi bir tercih olur.mevcut peki ben g27 den aşağıya düşmeyeceğim o zaman
Fiyat/performans açısından başlangıç için iyi bir tercih olur.mevcut peki ben g27 den aşağıya düşmeyeceğim o zaman
peki teşekkürlerFiyat/performans açısından başlangıç için iyi bir tercih olur.
haklısınız ya g27 yada g29 alacağım inşallahMousela oyna ya da kaliteli bir direksiyon seti al . Bence
Hocam 1800tlye veriyordu arkadaşım uzun bi araştırma yaptım beş para etmezrampage v900-s direksyon seti alınır mı? normalde g29 alacaktım ancak fiyatının artması nedeniyle buna karar verdim çok oyun oynayan biri değilim 2.elde 3.000tl e buldum oynayacağım oyunlar ets2 forza assetto corsa
3 ay falan oldu bu dediğim fiyat için ki zorlasam 1500ede verirdiHocam 1800tlye veriyordu arkadaşım uzun bi araştırma yaptım beş para etmez
g27 almaya karar verdim hocamHocam 1800tlye veriyordu arkadaşım uzun bi araştırma yaptım beş para etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 ay falan oldu bu dediğim fiyat için ki zorlasam 1500ede verirdi
alınır 3000 tl ise ama forcefeedback olmaması karton direksiyon yapmışsınız gibi olur assetoda yanlarken falan keyif vermezrampage v900-s direksyon seti alınır mı? normalde g29 alacaktım ancak fiyatının artması nedeniyle buna karar verdim çok oyun oynayan biri değilim 2.elde 3.000tl e buldum oynayacağım oyunlar ets2 forza assetto corsa
Hayırlı olsung27 almaya karar verdim hocam
Almarampage v900-s direksyon seti alınır mı? normalde g29 alacaktım ancak fiyatının artması nedeniyle buna karar verdim çok oyun oynayan biri değilim 2.elde 3.000tl e buldum oynayacağım oyunlar ets2 forza assetto corsa