Neler Yeni

bilgisayarı sıfırladıktan sonra ısınma problemi

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
Merhaba dostlar ben yaklaşık 2 ay önce masaüstü bilgisayar aldım ve ilk başta sıkıntı yoktu soğutmada maks ultra ayarlarda 65 falan görüyordum ve cpu kısmı %99 %100 kullanım diyordu fakat dün bilgisayarı sıfırladım ve bugün oyuna gireyim dedim ayarları ayarladım sonra pc 68 69 derecelere çıktı cpu kısmı normalde 56 58 de seyrederken ve cpu kullanımı 80 85 de falan 99 veya 100 değil bunu nasıl düzeltebilirim

h3nnessyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
lütfi uluad
macunu düzenli olarak yenilemiyorsan bi yenilemeni tavsiye ederim bi de belki bazı ince bios ayarları vardır o konuyu da bilen arkadaslar yardımcı olurlar umarım

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
macunu düzenli olarak yenilemiyorsan bi yenilemeni tavsiye ederim bi de belki bazı ince bios ayarları vardır o konuyu da bilen arkadaslar yardımcı olurlar umarım
2 Güne kadar ısınma problemi yoktu hiç zaten gaming genden sipariş ettim windowsu ve tüm ayarları kurup yolladılar o yüzden ayarlamaları falan hiç bilmiyorum sısıfrlamak zorunda kaldığım için sıfırladım yoksa sıfırlamadan önce oyun oynamıştım çift ekran olmasına rağmen sıcaklık problemi yoktu

h3nnessyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
lütfi uluad
2 Güne kadar ısınma problemi yoktu hiç zaten gaming genden sipariş ettim windowsu ve tüm ayarları kurup yolladılar o yüzden ayarlamaları falan hiç bilmiyorum sısıfrlamak zorunda kaldığım için sıfırladım yoksa sıfırlamadan önce oyun oynamıştım çift ekran olmasına rağmen sıcaklık problemi yoktu
belki çözümü bios ayarlarındandır o konuda bilgim yok dediğim gibi benim diyebileceğim tek şey macun olayı. onu da düzenli değiştiriyorsan zaten bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belki çözümü bios ayarlarındandır o konuda bilgim yok dediğim gibi benim diyebileceğim tek şey macun olayı. onu da düzenli değiştiriyorsan zaten bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,616
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom