Neler Yeni

Çözüldü✓ 3 pinli switch önerisi

Xrosen1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ardahan Şahin
Bütçe
500
Merhaba arkadaşlar güncel olarak ajazz ak820 pro klavyesini kullanmaktayım bazı tuşlarda basmama veya çok basma gibi sorunlar yaşıyorum ve sizlerden istediğim kaliteli uygun fiyatlı 3 veya 5 pinli switch öneriniz nelerdir. ?

Hangi siteden temin edebilirim.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Merhaba arkadaşlar güncel olarak ajazz ak820 pro klavyesini kullanmaktayım bazı tuşlarda basmama veya çok basma gibi sorunlar yaşıyorum ve sizlerden istediğim kaliteli uygun fiyatlı 3 veya 5 pinli switch öneriniz nelerdir. ?

Hangi siteden temin edebilirim.
Hocam konu ile alakasız ama 2-3k bütçem var , ajazz mouse sipariş verdim klavyeyi de numpadsiz bir klavye arıyorum aula f75 mi önerirsiniz yoksa ajazz ak820 pro dan memnun musunuz?

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Esen
Benim Aula F75de de sankji bazı tuşlar basmıyor gibime geliyor. en çok fark ettiğim v tuşuydu bende kolanyayla metal yeri kulak çubuguyla sildim. railleride yağladım şimdi yok. muhtemelen kolanyayla silmek yeterliydi ama

OrkunJJ

80+ Silver
Benim Aula F75de de sankji bazı tuşlar basmıyor gibime geliyor. en çok fark ettiğim v tuşuydu bende kolanyayla metal yeri kulak çubuguyla sildim. railleride yağladım şimdi yok. muhtemelen kolanyayla silmek yeterliydi ama
Kolonyayla ya da herhangi bir alkol ile silmen yeterliydi. Toz kir oksijen nem vs. oksit yapmıştır temassızlık yapıyordur.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Muhammed efe
Prelube switchler olduğu için yağlı switchlere daha kolay kir veya toz birikir ondandır. Ama diğerleri ile aynı hissi vermesi için sonradan tekrar yağlayarak iyi yapmışsın.

Xrosen1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ardahan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konu ile alakasız ama 2-3k bütçem var , ajazz mouse sipariş verdim klavyeyi de numpadsiz bir klavye arıyorum aula f75 mi önerirsiniz yoksa ajazz ak820 pro dan memnun musunuz?
Ak820 pro derim ben ama ekransız modeli tercih edebilirsin

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Manyetik almaya karar verdim pc de sadece fps oyunları oynuyorum o yüzden kulaklığı takınca da ses falan duyulmuyor zaten , performans olarak manyetik sanırım o yüzden

Top Bottom