Neler Yeni

Gamepower Klavye Neden Alınmaz?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Gamepower klavyeler kronik sorunludur.
Alllllakası yok.
Çok iyi f/p klavyelerde var.
Ne alalım peki?
300 400 TL bütçeyle membran olan logitech, hyperx klavyeler mi alalım?
Teknoloji şans işidir.
Apex Pro alırsın 2 güne bozulur, warlock alırsın 3 yıl kullanırsın.

robin

80+ Silver
Alllllakası yok.
Ne alalım peki?
Teknoloji şans işidir.
Herkesde niye w tuşu bozuluyor peki :D? Tesadüf mü?

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Alllllakası yok.
Ne alalım peki?
Teknoloji şans işidir.
Önemli olan yüzdesi çoğu kişi gp den sıkıntı yaşıyo belki tüzde 70 belki yüzde 90 bunları göze alarak alıcaksan alırsın he loghitech hyperx de çıkmaz mı çıkar ama yüzdesi daha düşük hadi çıktı diyelim bu markalar ürününün arkasında durur garantiye verdiğinde sana sorun çıkartmazlar ama gp markası garantisinin arlasında çoğu zaman durmadığı yorumlara aşikar dha çok bozup geri gönderdiğini söyleyenler bile var

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Metin Öztek
Gamepower ogre aldım 5 ay oldu alalı son 3 aydır tuşları basmıyor w a s d space gibi tuşlara parmağın ezilene kadar bastırman gerekiyor anca ozaman algılıyor işte o an 10 liralık klavyenin senin 300 lira verip aldığın klavyeden daha iyi çalıştığını anlıyorsun.

yeni klavye için para biriktirmeye başladım bile (k70 mk.2 düşünüyorum)

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gamepower klavyeler kronik sorunludur. Bazı yorumlar;

Ürünüm kargodan geldi ürünü kullanmaya başladığım 2. Günden itibaren w tuşu arada bir basmamazlık yapıyor ve ithalatçı firma hiç ilgilenmiyor. Gamepower pişmanlıktır.

-Şikayetvar

Gamepower'ı tercih ettiğim için çok pişmanım. Gamepower Saber RGB Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye satın aldım. İki ay geçmeden birden fazla tuşunda basmama sorunu olmaya başladı özellikle w, a, s, d gibi tuşlarda. İki kez garantiye yolladım uzun süre klavyesiz kaldım geri geldi ama sorunlar hala devam ediyordu. 100 TL'lik klavye daha istikrarlı çalışıyor. Kalitesiz ürün.

-Şikayetvar

Gamepower markasının warlock isimli klavyesini aldım ilk 2 hafta sorun yoktu sonra space tuşu basmamaya başladı. 1, 2 ay kullandım sonra Gamepower markasının calypso adlı klavyesini aldım 3, 4 ay kullandım bunu da sonra tuş sorunları başladı space tuşu ara sıra basmamaya başladı

-Şikayetvar

klavyeleri kaliteli değil. daha bir hafta olmadan sık kullanılan tuşlar düzgün basmamaya başladı.

-Ekşisözlük

Daha size yüzlerce yorum gösterebilirim. Klavyeyi aldıktan sonra kullanamayacaksak RGB'nin, switchin ne önemi var?
Polygold ıjıglı klavye alan bne

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Herkesde niye w tuşu bozuluyor peki :D? Tesadüf mü?
Herkes derken? Ben de bozulmadı. Üstüne 2 kere su dökmeme rağmen. 'Rempeyc' ve 'eşek' yerine warlock harici Gamepower klavyeler almak çok daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,620
Üyeler
160,413
Son üye
Gibbous282
Top Bottom