mekanik klavye sorunu

arda2121

80+
Reaksiyon skoru
16
ben gtx klavye blue swich klavye almıştım pc hocasının önerisiyle ve sonra s tuşu bazen basmamaya veya 2 defa basmaya başladı qp bilişimden almıştım ve gönderdim yeni bir klavye ile değiştiler birkaç ay sonra yeniden aynı şekil s tuşu sorunu çıktı ve şuanda w da da aynı sorun çıktı sizce benden kaynaklımıdır veya çözümü varmı daha önce 50 tl lik membran klavyeyi 5 sene kullandım böyle bişey yaşamadım

ben gtx klavye blue swich klavye almıştım pc hocasının önerisiyle ve sonra s tuşu bazen basmamaya veya 2 defa basmaya başladı qp bilişimden almıştım ve gönderdim yeni bir klavye ile değiştiler birkaç ay sonra yeniden aynı şekil s tuşu sorunu çıktı ve şuanda w da da aynı sorun çıktı sizce benden kaynaklımıdır veya çözümü varmı daha önce 50 TL lik membran klavyeyi 5 sene kullandım böyle bişey yaşamadım
kronik sorun ola bilir knk iade ede biliyosa net derim ben bütceni yazarsan klavyede önere bilirim

kronik sorun ola bilir knk iade ede biliyosa net derim ben bütceni yazarsan klavyede önere bilirim
kanka 200 300 tl arası mekanik veya fark etmez sağlam bişi önerirsen güzel olur daha ucuzda olur sağlam olsun yeter

kanka 200 300 TL arası mekanik veya fark etmez sağlam bişi önerirsen güzel olur daha ucuzda olur sağlam olsun yeter

olursa eğer buna bak derim

olursa eğer buna bak derim
hocam bu biraz çok kaba başka var mı önerin lenovo falan diyolardo başka önerin var mı

hocam bu biraz çok kaba başka var mı önerin lenovo falan diyolardo başka önerin var mı
hocam kullanmadan öneremicem o fiyata şuan güzel bir şey bulmaz zor :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben gtx klavye blue swich klavye almıştım pc hocasının önerisiyle ve sonra s tuşu bazen basmamaya veya 2 defa basmaya başladı qp bilişimden almıştım ve gönderdim yeni bir klavye ile değiştiler birkaç ay sonra yeniden aynı şekil s tuşu sorunu çıktı ve şuanda w da da aynı sorun çıktı sizce benden kaynaklımıdır veya çözümü varmı daha önce 50 TL lik membran klavyeyi 5 sene kullandım böyle bişey yaşamadım
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...bdKS1-0fWSvnoDCL39SJ-nF8qZhgd1C4aAj2qEALw_wcB

10 gün kadar bunu kullandım güzeldi

Mekanik klavyelerin genel sorunu.

Geri