Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RTX 3060 AERO 12GB 9.999₺

stok daha uzun süre vardı ben aldıktan sonra. Kartla ödemesini de yaptım. Sadece kargo beklemeyim diye mağazadan teslim seçtim. Gelip alabilirsiniz diye siparişlerim kısmında görünüyordu. Saat 11 olduğu için mağaza kapalıydı. Bugün baktım siparişlerimde onay bekliyor olarak görünmeye başlamış. Bu yüzden de veremediler mağazadan.
Olmasa para iadesi istersin hocam geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4060 hangi markaydı msi asus gigabyte
Konu bu hocam indirim bitti zaten

Navd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Osman Aygün GÜL
Fiyatıyla alakalı bilgim yok ama zamanında 1 yıl kullandım çift fanlı modellerine göre hemen hemen aynı sıcaklık değerlerine sahipti ayrıca şık bir duruşu var. Desenleri hoşuma gitmişti.

Fiyatıyla alakalı bilgim yok ama zamanında 1 yıl kullandım çift fanlı modellerine göre hemen hemen aynı sıcaklık değerlerine sahipti ayrıca şık bir duruşu var. Desenleri hoşuma gitmişti.
Fiyat kötü zaten hocam kart kötü değil,2025 yılında böyle bı kart sıfır alınmaz,hele bu paraya hiç alınmaz,ikinci el uygun fiyata alınır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Navd

The Semih

80+ Gold
Dün vatandan 8900 e havale ile aldım ama iptal edecem sanırım, izmir içi almak isteyen varsa aldığım fiyattan ona verebilirim en azından biri faydalansın.
Niye iptal ettin azarmı yedin aileden. O fiyattan kart alıpda iade etmek saçmalık.

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ünal can
Dün 4060ı 8.900 a alanlar buna güler hocam indirim felan yok aman diyim bu devirde 3060a 10k verilmez 😅
Hocam onların hiç biri onay almadı iptal olabilir kıyas edilmemesi lazım. He bu ürünün alınır yada alınmaz demiyorum sadece o fiyat yanlış olabilir

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Yakup Bolat
Hocam onların hiç biri onay almadı iptal olabilir kıyas edilmemesi lazım. He bu ürünün alınır yada alınmaz demiyorum sadece o fiyat yanlış olabilir
İptal olacağını sanmıyorum. Çok afaki bir indirim yok çünkü vatan geceye özel indirimler yapıyor bende geçen s9 fe plus tableti 2bin indirimle aldım vatan bu tarz şeyleri yapıyor genelde.
4060 ıda stok eritmek için vermiş olabilir 9bine daha 1-2 ay öncesine kadar sıfırları 10.500 falandı zaten

Top Bottom