Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RTX 3060 AERO 12GB 9.999₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
berhan
İptal olacağını sanmıyorum. Çok afaki bir indirim yok çünkü vatan geceye özel indirimler yapıyor bende geçen s9 fe plus tableti 2bin indirimle aldım vatan bu tarz şeyleri yapıyor genelde.
4060 ıda stok eritmek için vermiş olabilir 9bine daha 1-2 ay öncesine kadar sıfırları 10.500 falandı zaten
oyle umit ediyorum cunku suphe uyandiracak bir miktarda indirim degildi. 9000 lirayi piyasadaki diger modellerin en ucuzlarinin fiyatlariyla kiyaslarsak yuzde 25lik bir indirim pekala olabilir.

asil soru isareti, onaylandi kisminin tekrardan onay bekliyora dusmesi oldu.

ben ekran goruntumu, gelen onay mailini ve mail ile gelen sozlesmeyi bir klasore hazirladim. iptal gelirse, chatgptye bu pdf icinde gelen sozlesmeye gore thhye sunulacak bir metin hazirlamasini isteyip basvurumu yaparim.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yakup Bolat
oyle umit ediyorum cunku suphe uyandiracak bir miktarda indirim degildi. 9000 lirayi piyasadaki diger modellerin en ucuzlarinin fiyatlariyla kiyaslarsak yuzde 25lik bir indirim pekala olabilir.

asil soru isareti, onaylandi kisminin tekrardan onay bekliyora dusmesi oldu.

ben ekran goruntumu, gelen onay mailini ve mail ile gelen sozlesmeyi bir klasore hazirladim. iptal gelirse, chatgptye bu pdf icinde gelen sozlesmeye gore thhye sunulacak bir metin hazirlamasini isteyip basvurumu yaparim.
Haftasonu olduğundan dolayı böyle şeyler olabilir diye düşünüyorum hafta içi ne olacak heo beraber göreceğiz

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Halil uçar
Ben de mağazadan teslimi seçmiştim. İlk sipariş hazır hemen alabilirsiniz diye mail geldi. Mağazaya gittim biz de görünmüyor dediler. Vatan sitesinden girip baktım onay bekliyor yazıyordu. Alamadık daha pazartesi bakalım neler olacak. Vermezlerse ben de thh ye basvurucam.

Top Bottom