Alma bu paraya çok pahalıMerhaba 2. El bu sistem 30k alınır mı. 1 yıl daha garantisi var. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
bence de öyle gerek yok ddr4 bideAlma bu paraya çok pahalı
o monitör beş para etmez27” Monitör de dahil pahalı mı . Peki 30 K tavsiye hazır sistem var mı .
hocam yine eder ya benm gibi 10 yıl sonra oyle monitore geciyorsa eger ben mesela gamepower aldım su an cok fark edıoyoo monitör beş para etmez
hocam iyide konu sizin 10 yıldır kötü ekipman kullanmanız değil adamın verceği monitör beş para etmez ister 10 yıl kötü kullanın ister hiç monitör görmeyin 10 yıldır aldığınız ilk gün hatanızı anlayıp pişman olmayın 30k ya indirimli veya indirimsiz güzel bir sistem dizersiniz.hocam yine eder ya benm gibi 10 yıl sonra oyle monitore geciyorsa eger ben mesela gamepower aldım su an cok fark edıoyo
Hocam bir tavsiye hazır sistem önerebilir misin. 30 K bütçelihocam iyide konu sizin 10 yıldır kötü ekipman kullanmanız değil adamın verceği monitör beş para etmez ister 10 yıl kötü kullanın ister hiç monitör görmeyin 10 yıldır aldığınız ilk gün hatanızı anlayıp pişman olmayın 30k ya indirimli veya indirimsiz güzel bir sistem dizersiniz.
hocam ekipmanlar dahilmi 30k istiyorsunuz şimdi yoksa sadece kasa mı?Hocam bir tavsiye hazır sistem önerebilir misin. 30 K bütçeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ddr5 sistem
isterseniz bu konuda boşuna konuşmayalım yeni bir konu açın hem fazlaca gündemi takip edenler daha iyi sistemler atarlarHocam bir tavsiye hazır sistem önerebilir misin. 30 K bütçeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ddr5 sistem