Neler Yeni

🔥 RAZER Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Mouse 1597TL 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf can
Güzel indirim ama bunun yerine sahibinden üzerinde 1500e aj 159 pro almayı tercih ederim.

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
Bu fiyata deathadder v3 aldım yılbaşından hemen önce. V2x modeli çoğu konuda gördüğüm kadarıyla bu bütçelerin mouse u değil. Çinli modellere yönelmenizi tavsiye ederim. 2. El sıkıntı değilse ve illa ergo mouse kullanacağım derseniz (bir defa deathadder kullanan başka mouse kullanamayabiliyor, kendimden biliyorum) temiz deathadder v3 kfg li bakabilirsiniz.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
Mertcan Uysal

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
tuşları filan güzelmiş, 159pro makro konusunda hayal kırıklığı, markalı ve düzgün software fare lazım logitech vs. gibi
ztn makro kullanmayan icin 159pro gayet uygun cok hafif ve dahili pili olan bir fare mükemmel seçim

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Sıcak fırsatlarda konu açarken hiç mi utanmadın? Satıcısı sensin herhalde :d
Ne alaka hocam fiyat olarak eski fiyatlarına kıyasla güzel indirim var ve bazı enduserlar VGN Ajazz ATK gibi markalara güvenmiyor bu tarz adı bilindikleri alıyorlar senin tercihin olmayabilir benim de değil, kendim ATK Blazing Sky F1 Pro kullanıyorum ama dediğim şekilde olan insanların sayısı az olmadığı için ihtiyacı olan alsın dedim. Yani kısacası ilgini çekmiyorsa başka konuya geç burda takılma, fırsat var mı var senin bunu yazarken utanman gerekiyordu. İyi forumlar.

Top Bottom