Kapatıyorum kapattım
80+ Bronze
926tl almıştım
200tl düşse bile almam
Karşı tarafa ses vermesi
Berbat ötesi mikrofonu
200tl düşse bile almam
Karşı tarafa ses vermesi
Berbat ötesi mikrofonu
Gerçekten o karşı tarafa oyunun veya konuşan kişinin sesini vermesi.. canımı alıyor resmen.926tl almıştım
200tl düşse bile almam
Karşı tarafa ses vermesi
Berbat ötesi mikrofonu
200 tl ye al, senden 1000 tl ye alırım kardeşim, söz.926tl almıştım
200tl düşse bile almam
Karşı tarafa ses vermesi
Berbat ötesi mikrofonu
1 ay önce nethousedan 1350 ye almıştım.Gerçekten çöp büyük indirim olmasına rağmen iade ettim.hocam 1 sene önce en ucuz 1.6k ydı ben o zaman aldım geçen nasıl bil geçen ki 1.2k![]()
Bu yazıdan bunu mu çıkardın?200 tl ye al, senden 1000 tl ye alırım kardeşim, söz.
1 ay önce nethousedan 1350 ye almıştım.Gerçekten çöp büyük indirim olmasına rağmen iade ettim.
Sizin çöp kavramınızı anlamakta zorluk çekiyorum:1 ay önce nethousedan 1350 ye almıştım.Gerçekten çöp büyük indirim olmasına rağmen iade ettim.
Sizin çöp kavramınızı anlamakta zorluk çekiyorum:
🔥İndirim - 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥
:D öyle zaten. 2. elde 400tlye aldığım 7.1 gamepower bundan 10 kat daha iyi ses kalitesi veriyor ve ses kastırıyor. Bu kulaklığın bu parayı hak ettiğini düşünen razer fanboyundan başka bir şey değildir. Kronik olarak dip ses sorunundan bahsetmiyorum bile 1739029351 Yok olur mu razer bu her...forum.donanimarsivi.com
bence steelseries nova 1 daha mantıklı.herkes bir şey demiş 1 yıl boyunca kullandığım bir model güzel ve kötü yanlarıda var tabii ki 1300 vatandan aldım zamanında ses kartı olmayışı nedeniyle ses seviyesi yetersizdi fakat notebook için kullanılabilecek bir kulaklık güzel yanları rahat ve mikrofonu güzel bir model yapısını sevdiğimden dolayı şu anda v2 pro modlini kullanıyorum tabi ikinci ellerini 1.500 gibi bi fiyata bulabilirsiniz razer garanti anlamındada iyi bi marka kedim kulaklığın kablosunu kemirip bozmasına rağmen garantiden sıfır kulaklık aldım.
yada cloud corebence steelseries nova 1 daha mantıklı.