Neyidama kadar gider artık
okumak istediğini okuyorsun ondan önceki kelimeyi okuyamayacak kadar acizsin belki sonraki kullanımında işine yarar moderatörü etiketle konu başlığını düzenleyebilir misin diye onlar yardımcı oluyorLan tehtid mi.![]()
Ne bileyim benokumak istediğini okuyorsun ondan önceki kelimeyi okuyamayacak kadar acizsin belki sonraki kullanımında işine yarar moderatörü etiketle konu başlığını düzenleyebilir misin diye onlar yardımcı oluyor
Aksesuarlar kategorisinde açman gerekiyor.Bulamadım lan vr bolumunu ne yapayim
Ne trollemesi Allah'ını seversen sordum granny vr oynatırmı diye bide lan tehdit mi aşağılama mı valla aklım almıyorŞaka gibi akşam akşam trollemeye gelmiş
Aciz miokumak istediğini okuyorsun ondan önceki kelimeyi okuyamayacak kadar acizsin belki sonraki kullanımında işine yarar moderatörü etiketle konu başlığını düzenleyebilir misin diye onlar yardımcı oluyor
telefondan oynadığın için sadece görüntüyü görmeni sağlayacak illa alcam diyorsan kontrolcu de al hareket etmek içinNe trollemesi Allah'ını seversen sordum granny vr oynatırmı diye bide lan tehdit mi aşağılama mı valla aklım almıyor
Peki çok artarmı fiyattelefondan oynadığın için sadece görüntüyü görmeni sağlayacak illa alcam diyorsan kontrolcu de al hareket etmek için