Neler Yeni

Cyberpunk görüntü dalgalanması

y3llowS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Sarıoğlu
Cyberpunk oyununda bütün ayarlar ultrada ve fsr kapalı olmasına rağmen görüntüde bazı bozulmalar meydana geliyor. Mesela bir kızın saçları yüzünün önündeyken sallanınca yüzüde saçla beraber git gel yapıyor ve sanki uzaktaki nesnelerde bulanıklık var şehir dışındaki çalılıklarda özellikle çok belli oluyor çözümü nedir acaba? Bu linkte attığım videoyu ben yükledim link atmak için

Sistem özellikleri:
Rx 7800xt
ryzen 5 7500f
Gigabyte B650m s2h anakart

zorlu123123

80+ Bronze
Cyberpunk oyununda bütün ayarlar ultrada ve fsr kapalı olmasına rağmen görüntüde bazı bozulmalar meydana geliyor. Mesela bir kızın saçları yüzünün önündeyken sallanınca yüzüde saçla beraber git gel yapıyor ve sanki uzaktaki nesnelerde bulanıklık var şehir dışındaki çalılıklarda özellikle çok belli oluyor çözümü nedir acaba? Bu linkte attığım videoyu ben yükledim link atmak için

Sistem özellikleri:
Rx 7800xt
ryzen 5 7500f
Gigabyte B650m s2h anakart
model resim dosyaları ufak tefek hataları olabilir oyunu yeniden yüklersen büyük ihtimal çözülür

y3llowS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
silip yükledim ama hala devam ediyor tek karakterlerde de olmuyor

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
Amd fsr açık ise kapatıp dener misin bende de başta fsr açıktı dokular titriyormuş gibi gözüküyordu. Dlss yapınca düzelmişti.

y3llowS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd fsr açık ise kapatıp dener misin bende de başta fsr açıktı dokular titriyormuş gibi gözüküyordu. Dlss yapınca düzelmişti.
hocam açıklamada belirttim fsr kapalı birde dlss yapmaktan kastınız ne açıklar mısın rica etsem deneyeyim

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
hocam açıklamada belirttim fsr kapalı birde dlss yapmaktan kastınız ne açıklar mısın rica etsem deneyeyim
fsr kapalı olduğunu görmedim. Bende Nvidia kart olduğu için görüntü ölçeklendirme kısmında istersem fsr istersem dlss olarak ayarlayabiliyorum.

y3llowS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Sarıoğlu
fsr kapalı olduğunu görmedim. Bende Nvidia kart olduğu için görüntü ölçeklendirme kısmında istersem fsr istersem dlss olarak ayarlayabiliyorum.
ha anladım ben sende de radeon var sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,898
Üyeler
167,739
Son üye
anmet34
Top Bottom