Renkleri nasıl dur hatta bi incelenmesine bakayım hocamGaminggen den iyizico ile alırsanız. 1000 tl cashback ve ilk alışveriş ise +300 tl daha cashback gelir
![]()
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bir kaç monitörle karşılaştırma yaptım . güzel görünüyor. yt de inceleme videosu varsa izlemeni tavsiye ederim. .Renkleri nasıl dur hatta bi incelenmesine bakayım hocam
İzledim bence 6.700 gibi fiyata rakibi yoktur diye düşünüyorum bende gayet güzel duruyor çünkübir kaç monitörle karşılaştırma yaptım . güzel görünüyor. yt de inceleme videosu varsa izlemeni tavsiye ederim. .
Dell G2524H - MSI G274F - Asus ROG Strix XG27ACS - Asus ROG Strix XG259QNS Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell G2524H - MSI G274F - Asus ROG Strix XG27ACS - Asus ROG Strix XG259QNS özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
aynen marka, yüksek hz. ,ips panel . güzel fiyat. cashback sayesindeİzledim bence 6.700 gibi fiyata rakibi yoktur diye düşünüyorum bende gayet güzel duruyor çünkü
oyunda alıdıgın fps ile monitörün desteklediği fps farklı . oyunda 400 fps de alsan monitörün 180 destekliyordur. örneğin.fps için monitör önerisi
Bu ne demek anlamadım daha fazla fps veren ekran mı var yada ekranın fps ile alakası nedir
bu monitörü ben de düşünüyorum. MSI G241'den geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misinizRenkleri nasıl dur hatta bi incelenmesine bakayım hocam
ilk alisveris 300 indirimi gaminggende geçersiz**Gaminggen den iyizico ile alırsanız. 1000 tl cashback ve ilk alışveriş ise +300 tl daha cashback gelir
![]()
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
link8 9 k bütçem var 240hz 24 24.5 boyutlarda monitör önerisi lazım arkadaşlar size zahmet
kampanya katılımı için yazan sitelerde wraith de yazmıyordu. Desteğe mail attım ve 300 tl cashback yatırdılar hesabıma .
İyizco hesabına yatıyor demi cebilebilir bakiye olarak mı yatıyordu orayaaynen marka, yüksek hz. ,ips panel . güzel fiyat. cashback sayesinde. alcaksan iyizco ile almayı unutma.
Orayı yanlış yazmışım benim hatam fps rekabetci oyunlar için öneri yazıcaktım kusura bakmayınfps için monitör önerisi
Bu ne demek anlamadım daha fazla fps veren ekran mı var yada ekranın fps ile alakası nedir