Monitörüm kırıldı fps için monitör önerisi

kampanya katılımı için yazan sitelerde wraith de yazmıyordu. Desteğe mail attım ve 300 tl cashback yatırdılar hesabıma .
kimin desteğine attın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanya katılımı için yazan sitelerde wraith de yazmıyordu. Desteğe mail attım ve 300 tl cashback yatırdılar hesabıma .
kontrol edebilirsin wraith yaziyor

İyizco hesabına yatıyor demi cebilebilir bakiye olarak mı yatıyordu oraya

Orayı yanlış yazmışım benim hatam fps rekabetci oyunlar için öneri yazıcaktım kusura bakmayın
Yok hocam. o bakiye ile alışveriş yapıyorsun yine .

kimin desteğine attın

kontrol edebilirsin wraith yaziyor
ilk alışveriş yaptığımda kampanyada yazan firmalarda wraith yoktu . desteğe mail attım öyle yatırdılar.
destek@iyzico.com

ilk alışveriş olan kampanyaya bakman lazım. %15 olan kampanyaya bakma .

Gaminggen den iyizico ile alırsanız. 1000 tl cashback ve ilk alışveriş ise +300 tl daha cashback gelir
gaminggende monitörü bulamadım

bu monitörü ben de düşünüyorum. MSI G241'den geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz
bu işe ne dediniz beyler

bu işe ne dediniz beyler
ve inceleme yapan arkadaş 0.5 ms değil 6-7 ms olduğunu söylüyor. kendi monitörümün gerçekte kaç ms olduğunu nasıl öğrenebilirim

bu işe ne dediniz beyler

ve inceleme yapan arkadaş 0.5 ms değil 6-7 ms olduğunu söylüyor. kendi monitörümün gerçekte kaç ms olduğunu nasıl öğrenebilirim
Geçilebilir hz artıyor ve panelinden daha çok memnun kalırsınız yüksek ihtimalle.2k düşünmüyorsanız tavsiye ederim.

Geçilebilir hz artıyor ve panelinden daha çok memnun kalırsınız yüksek ihtimalle.2k düşünmüyorsanız tavsiye ederim.
yok 2k düşünmüyorum. cs2 oyuncusuyum. çok nadir hikayeli oyun oynarım. yüksek hz, düşük ms daha önemli

bu işe ne dediniz beyler

onun için ayrı bir cihaz var. yt incelemelerinde varsa var. yoksa bulamazsın

İyizco hesabına yatıyor demi cebilebilir bakiye olarak mı yatıyordu oraya

Orayı yanlış yazmışım benim hatam fps rekabetci oyunlar için öneri yazıcaktım kusura bakmayın
rica ederim kardeşim tamamdır

Geri