Neler Yeni

Rsk srk 125r satılırmı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Eagle
illa alan olur ama 2 ayda satmakla 1 haftada satmak aynı şey değil.
Hocam istediğim fiyattan satayımda 1.5 2 ayda beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yeni almışsınız hayırlı olsun
Satacağınız zaman düşünün bence diğer şeyleri ne olacağımız belli değil daha yeni alıp nasıl satarım diye düşünmeyin
İçime merak herkes kötülüyor herkes...
Ama kullanıcılar öyle demiyor
Dışardan herkes çin diye konuşuyor
Alanlarda alabilirsiniz güzel motor diyor nasıl iş bu ve bu fiyatta bu görüntüyü veren başka motorda yokki

senes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes başkaya
beyler merhaba ben bu motoru 130 a aldım bayide teslim alcaz yakında ama aklıma soru takıldı motoru 1 sene sonra satmak istesem satarım ama fiyatı ne kadar olur sarı sitede 500 kmde olanlara 120 yazmıslar ben 1 yılda 4 5 bin km yapsam ufak tefecek çizikleri olsa sizce kaça gider tabi burda ozamnki sıfır fiyatıda önemli ama merak ediyorum açıkcası
rks adı altında satılan motor almak mantıklı değil üstüne az daha koyup düz srk 125 almak satışda işi kolaylaştırır ama çin malı motor piyasası sıfır fırsatları olduğu için sıkıntı hele 125 cc de düşme kalkma daha çok olucağı için 2. el cbf 125 almak daha mantıklı bence ama kullanıcağın motorun satışını düşünmek mantıklı değil al kullan ve sat fiyat da düşüş olucaktır illaki ama kullanıcaksın sonuçta ama satış için honda yamaha almak daha mantıklı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Eagle
rks adı altında satılan motor almak mantıklı değil üstüne az daha koyup düz srk 125 almak satışda işi kolaylaştırır ama çin malı motor piyasası sıfır fırsatları olduğu için sıkıntı hele 125 cc de düşme kalkma daha çok olucağı için 2. el cbf 125 almak daha mantıklı bence ama kullanıcağın motorun satışını düşünmek mantıklı değil al kullan ve sat fiyat da düşüş olucaktır illaki ama kullanıcaksın sonuçta ama satış için honda yamaha almak daha mantıklı
Hocam rks srk 125r aldım 100 binim vardı 30 bin de karta taksit yaptırdım amacım 1 1.5 sene binip satmak zaten bu motorlara zam geliyormiş Nisan ayında ben 130 a aldım yüzde 40 vergi zamı ile 187 bin TL olacakmış yani ben aldığım fiyatı kurtarsa birde üstüne çitırından kar biraksa kafi neticede 1 sene içlerinden illaki zam alacak motor hani en ama en kötü aldığım fiyatı olan 135 e 140 satsam kafi

Dediğiniz gibi kampanya olduğu için millet bir şekilde hep sıfırını alıyor ama zam geldikçe alamayacaklar şimdi 180 bin olsa kim verir ki srk ya 180 bin ama diğer motorlarada zam geleceği için ileriye dönük 2.el piyasası olir diye düşünüyorum sizce?

Top Bottom