Rsk srk 125r satılırmı

illa alan olur ama 2 ayda satmakla 1 haftada satmak aynı şey değil.
Hocam istediğim fiyattan satayımda 1.5 2 ayda beklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni almışsınız hayırlı olsun
Satacağınız zaman düşünün bence diğer şeyleri ne olacağımız belli değil daha yeni alıp nasıl satarım diye düşünmeyin
İçime merak herkes kötülüyor herkes...
Ama kullanıcılar öyle demiyor
Dışardan herkes çin diye konuşuyor
Alanlarda alabilirsiniz güzel motor diyor nasıl iş bu ve bu fiyatta bu görüntüyü veren başka motorda yokki

beyler merhaba ben bu motoru 130 a aldım bayide teslim alcaz yakında ama aklıma soru takıldı motoru 1 sene sonra satmak istesem satarım ama fiyatı ne kadar olur sarı sitede 500 kmde olanlara 120 yazmıslar ben 1 yılda 4 5 bin km yapsam ufak tefecek çizikleri olsa sizce kaça gider tabi burda ozamnki sıfır fiyatıda önemli ama merak ediyorum açıkcası
rks adı altında satılan motor almak mantıklı değil üstüne az daha koyup düz srk 125 almak satışda işi kolaylaştırır ama çin malı motor piyasası sıfır fırsatları olduğu için sıkıntı hele 125 cc de düşme kalkma daha çok olucağı için 2. el cbf 125 almak daha mantıklı bence ama kullanıcağın motorun satışını düşünmek mantıklı değil al kullan ve sat fiyat da düşüş olucaktır illaki ama kullanıcaksın sonuçta ama satış için honda yamaha almak daha mantıklı

rks adı altında satılan motor almak mantıklı değil üstüne az daha koyup düz srk 125 almak satışda işi kolaylaştırır ama çin malı motor piyasası sıfır fırsatları olduğu için sıkıntı hele 125 cc de düşme kalkma daha çok olucağı için 2. el cbf 125 almak daha mantıklı bence ama kullanıcağın motorun satışını düşünmek mantıklı değil al kullan ve sat fiyat da düşüş olucaktır illaki ama kullanıcaksın sonuçta ama satış için honda yamaha almak daha mantıklı
Hocam rks srk 125r aldım 100 binim vardı 30 bin de karta taksit yaptırdım amacım 1 1.5 sene binip satmak zaten bu motorlara zam geliyormiş Nisan ayında ben 130 a aldım yüzde 40 vergi zamı ile 187 bin TL olacakmış yani ben aldığım fiyatı kurtarsa birde üstüne çitırından kar biraksa kafi neticede 1 sene içlerinden illaki zam alacak motor hani en ama en kötü aldığım fiyatı olan 135 e 140 satsam kafi

Dediğiniz gibi kampanya olduğu için millet bir şekilde hep sıfırını alıyor ama zam geldikçe alamayacaklar şimdi 180 bin olsa kim verir ki srk ya 180 bin ama diğer motorlarada zam geleceği için ileriye dönük 2.el piyasası olir diye düşünüyorum sizce?

Bugün daha motoru teslim almadan satmaya kalksan 90 bine falan anca gider. O 120 bin yazan arkadaş motorunu satamayacak. Çünkü sıfırı 130 binken kimse 120 bine 2. El almaz. 90 bin liraya kredi çeksen 130 bin geri ödemesi var. O yüzden insanlar sıfır 130 bine taksitli alırlar. Aynı para çıkar cebinden ve sıfır motor almış olur. Satmayı düşünüyorsanız cb125f, dio, pcx, spacy falan almalıydınız.

hocam abartmayın sizde ya en perti 80k dan satılıyor bakın motor yürümüyor perti 80k gördüm

hem bizde esnafız ve altınla ticaret lafını ilk defa sizden duydum

eğer 4 5 temel devlet ilişkisine zanm gelirse oyle zam geliyor mallara
ilandaki fiyatların hiçbir anlamı yok 50k bile yazsa eğer alıcı bulamıyosa boş iş , arora mt 125 im vardı 46 ya zor sattım 6000deki motoru piyayası olmayan motorlar bunlar 130 a alıp seneye 100e satarım diye bi hayalin olmasın o yüzden

Hocam rks srk 125r aldım 100 binim vardı 30 bin de karta taksit yaptırdım amacım 1 1.5 sene binip satmak zaten bu motorlara zam geliyormiş Nisan ayında ben 130 a aldım yüzde 40 vergi zamı ile 187 bin TL olacakmış yani ben aldığım fiyatı kurtarsa birde üstüne çitırından kar biraksa kafi neticede 1 sene içlerinden illaki zam alacak motor hani en ama en kötü aldığım fiyatı olan 135 e 140 satsam kafi

Dediğiniz gibi kampanya olduğu için millet bir şekilde hep sıfırını alıyor ama zam geldikçe alamayacaklar şimdi 180 bin olsa kim verir ki srk ya 180 bin ama diğer motorlarada zam geleceği için ileriye dönük 2.el piyasası olir diye düşünüyorum sizce?
sence bu fiyattan satamıyolarken 187 e bu motoru alacak insan var mı memlekette

ilandaki fiyatların hiçbir anlamı yok 50k bile yazsa eğer alıcı bulamıyosa boş iş , arora mt 125 im vardı 46 ya zor sattım 6000deki motoru piyayası olmayan motorlar bunlar 130 a alıp seneye 100e satarım diye bi hayalin olmasın o yüzden

sence bu fiyattan satamıyolarken 187 e bu motoru alacak insan var mı memlekette
Piyasası söyle ki 2.eldd bir sürü ilan var fakat bayi k.kartina vade farksız taksit imkanı sunduğu için herkes sıfira yönleniyor
Reis motora değil direk vergi zamı gelcekmiş yüzde 40 civarında yani bütün motorlar zamlanacaği için yine alanlar olacaktır

Piyasası söyle ki 2.eldd bir sürü ilan var fakat bayi k.kartina vade farksız taksit imkanı sunduğu için herkes sıfira yönleniyor
Reis motora değil direk vergi zamı gelcekmiş yüzde 40 civarında yani bütün motorlar zamlanacaği için yine alanlar olacaktır
Senin motorun zamlanmaz merak etme hocam 🤣 gümrük zammından etkilenmemek için gönderici ülkeyi değiştirirler aksine daha çok değer kaybeder senin motor öyle bir zam olursa öyle bir zamda rks iflas etmemek için ya gönderici ülkeyi değiştirmek zorunda kalacak yada kredi kartına vade farksız 12 taksit yapıp yanında kaşık kilit falan hediye etmeye başlar kısaca öyle bi zamda siz zarar görürsünüz

Senin motorun zamlanmaz merak etme hocam 🤣 gümrük zammından etkilenmemek için gönderici ülkeyi değiştirirler aksine daha çok değer kaybeder senin motor öyle bir zam olursa öyle bir zamda rks iflas etmemek için ya gönderici ülkeyi değiştirmek zorunda kalacak yada kredi kartına vade farksız 12 taksit yapıp yanında kaşık kilit falan hediye etmeye başlar kısaca öyle bi zamda siz zarar görürsünüz
Kaba etimden değil mesleğin içinde olarak söylüyorum vesselam

Kaba etimden değil mesleğin içinde olarak söylüyorum vesselam
Hocam piyasayı biliyorsanız ben bu motoru kaça satabilirim sizce 6 7 bin km'de ufak tefek sıkıntıları olursa kendim yaptırrım sticklerli filan olcak herkes rodaji yeni bitmişlere 115 ile 125 arasında fiyatı çekmişler en düşük ilanlarda 85 90 civarında 100 bine verrim herhalde ama bu 30 bin zararım olur

Zaten benim asıl bütçem 100 bin idi 30 bin de Kredi kartına vade farksız taksit yaptırdım 8 ay ay başı 4 bin TL den

Her ay 4 bin TL mı çöpemi atıcam yani

Hocam piyasayı biliyorsanız ben bu motoru kaça satabilirim sizce 6 7 bin km'de ufak tefek sıkıntıları olursa kendim yaptırrım sticklerli filan olcak herkes rodaji yeni bitmişlere 115 ile 125 arasında fiyatı çekmişler en düşük ilanlarda 85 90 civarında 100 bine verrim herhalde ama bu 30 bin zararım olur

Zaten benim asıl bütçem 100 bin idi 30 bin de Kredi kartına vade farksız taksit yaptırdım 8 ay ay başı 4 bin TL den

Bence sen cb125f bak o bütcede ya da ikinci el cb125r düşürmeye bak. Rks seni fena üzer motora küsersin

Valla hocam bugün 0km iken 100e alıcı bulursan ver:D

Rks sıfır fiyatı üzerinden hiçbir zaman prim yapmaz bugün tek seferde 6000km sürüp satmakla 1 yılda 6000km sürüp satmak aynı enflasyon motoru satacağınız fiyatı etkilemeyecek ama sattığınızda elinize geçecek paranın değerini çoook fazla etkileyecek

Bugun 100e alıcı varaa yarın 101 olursa şükredin 99a düşmemesi için dua

Valla hocam bugün 0km iken 100e alıcı bulursan ver:D

Rks sıfır fiyatı üzerinden hiçbir zaman prim yapmaz bugün tek seferde 6000km sürüp satmakla 1 yılda 6000km sürüp satmak aynı enflasyon motoru satacağınız fiyatı etkilemeyecek ama sattığınızda elinize geçecek paranın değerini çoook fazla etkileyecek

Bugun 100e alıcı varaa yarın 101 olursa şükredin 99a düşmemesi için dua

Arkadaş haklı eğerki 100e alıcı bulursan direk ver.
Çünkü RKS kolay kolay değer kazanmaz.
Bu apple la samsung gibi düşün.
Apple aradan 2 sene geçsin çok az değer kaybediyor her türlü alıcısını buluyor.
Androidde ise al kutusunu açma jelatinini sökme direk yarısı kadar değer kaybediyor.
O hesap kral demem o ki satmakda ciddiysen bir an önce sat gitsin bindikçe değer kaybedecek o motor.

Bence sen cb125f bak o bütcede ya da ikinci el cb125r düşürmeye bak. Rks seni fena üzer motora
2025 cbfler 90a kadar düştü arkadaş srk aldığı zaman 110a gidip alabilirdi şuan 130a bile bulamaz Honda farkı sürekli kar edersin

Arkadaş haklı eğerki 100e alıcı bulursan direk ver.
Çünkü RKS kolay kolay değer kazanmaz.
Bu apple la samsung gibi düşün.
Apple aradan 2 sene geçsin çok az değer kaybediyor her türlü alıcısını buluyor.
Androidde ise al kutusunu açma jelatinini sökme direk yarısı kadar değer kaybediyor.
O hesap kral demem o ki satmakda ciddiysen bir an önce sat gitsin bindikçe değer kaybedecek o motor
5000den fazla motor satmışızdır o motoru satmak için dua edecek 😅inşallah rabbimin sevdiği şanslı kullarındansındır

2025 cbfler 90a kadar düştü arkadaş srk aldığı zaman 110a gidip alabilirdi şuan 130a bile bulamaz Honda farkı sürekli kar edersin

5000den fazla motor satmışızdır o motoru satmak için dua edecek 😅inşallah rabbimin sevdiği şanslı kullarındansındır
Boşversene hocam işi bilen adam zaten gidip srk 125 almıyor gidip CBF 150 alıp senede bir kere yağ bakımına sokup ömürlük kullanıyor :D

Geri