oyunbilgisi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
ah be, getirseler ''HAVA SOĞUTMALI MOTORMU KALDI .... '' diyecek tipleri bildikleri için bence getirmiyorlarGb350s içinde bir şey diyemiyorum gelecek gibi değil şuan
ah be, getirseler ''HAVA SOĞUTMALI MOTORMU KALDI .... '' diyecek tipleri bildikleri için bence getirmiyorlarGb350s içinde bir şey diyemiyorum gelecek gibi değil şuan
Ayriyeten 350lik modeller ÖTV dilimi değiştirdiği için bu gibi markalar Türkiye’ye sunmuyor sebebi ise 500 650lik abileriyle aynı fiyatlara ulaşmasıHonda ve yamaha modelleri dışında stoklarda bir şey diyemiyorum Honda ve yamahada olacak şeylerin hepsini 1 ay 45 gün öncesinde gördüğüm için onlar hakkında konuştum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gb350s içinde bir şey diyemiyorum gelecek gibi değil şuan
Bu sene cbr650 gelmesi bekleniyor eskilerden
Honda’nın 350lik motoru fazla yok zaten trde adv350 var şuan aklıma gelenAyriyeten 350lik modeller ÖTV dilimi değiştirdiği için bu gibi markalar Türkiye’ye sunmuyor sebebi ise 500 650lik abileriyle aynı fiyatlara ulaşması
anladım yine ülkemizin bize olan ayrıcalıklarından galibaAyriyeten 350lik modeller ÖTV dilimi değiştirdiği için bu gibi markalar Türkiye’ye sunmuyor sebebi ise 500 650lik abileriyle aynı fiyatlara ulaşması
Honda’nın 350lik motoru fazla yok zaten trde adv350 var şuan aklıma gelen![]()
cbf 150 de almasın genç adam herhalde de en azından cb125r bakabilir o da yakışıklı motor ikinci elde temiz bi şey bulabilir 130a diye düşünüyorum 110 a arkadaşa aldık aralıktaBoşversene hocam işi bilen adam zaten gidip srk 125 almıyor gidip CBF 150 alıp senede bir kere yağ bakımına sokup ömürlük kullanıyor![]()
125lik Motora göre parçaları aşşşırı pahalı dostum.cbf 150 de almasın genç adam herhalde de en azından cb125r bakabilir o da yakışıklı motor ikinci elde temiz bi şey bulabilir 130a diye düşünüyorum 110 a arkadaşa aldık aralıkta
evet pahalı ama düşmediğin sürece yağ su koy devam et tarzı bi makina olduğu için yormayacağını düşünüyorum , düşüp kalkacak acemi biriyse dediğin gibi mantıksız olur125lik Motora göre parçaları aşşşırı pahalı dostum.
RKS,CF vs.vs. yine ucuz kalıyor.O yüzden tercih etmezdim.
Bı sövmedikleri kaldı zaten eğer babamdan azar yemezsem bayiden gelir gelmez ilana koycsm ama 5 6 bin zararla birde araç başı pazarlığı ile 10k zararla satarım3000 e geldikten sonra satın hocam çinli 2023 model motoru 1.5 yılda satan biri olarak söylüyorum.
komple kapat borcu yerine daha güzel bir makine bakBı sövmedikleri kaldı zaten eğer babamdan azar yemezsem bayiden gelir gelmez ilana koycsm ama 5 6 bin zararla birde araç başı pazarlığı ile 10k zararla satarım
Ama 8 ay takdirini ödemek zorundayım
Hocam 10 bin zararla satsam 20 binini anca öderim yine kalır 10 bin borcum eğer motoru beğenirsem satmayadabilirin R25 binen mt07 ye binen arkadaşlarım var onlarfs teşvik etti al diye gelsin motor onlara filanda bindircem yorumlarını alacağımkomple kapat borcu yerine daha güzel bir makine bak
3 ay önce 330a verdim 500km 24 modelanladım yine ülkemizin bize olan ayrıcalıklarından galiba
bu arada vitesli motorlardan bağımsız adv 350 almayıda düşünmedim değil ama fiyatı söylediğiniz gibi vergi diliminden kaynaklı çok yüksek, 300k falan olsa hiç kafam karışmadan o konfor için tercih ederim
yeriniz nerde hocam3 ay önce 330a verdim 500km 24 model