En iyi performansı 2 alta ters içeri hava alıcak şekilde üste de1 tane egzoz şeklinde koymak verir.(Eğer daha fazla fan almayacaksan)MSI MAG PANO kasam var extra 3 adet fan aldım, hava akışının iyi olması nasıl nasıl yerleştirmeliyim ?
Şimdilik alta içeri hava alacak şekilde tak. Daha sonra bütçene göre 3 fan daha alırsın üst için hem görünüm hem hava akışı açısından artısı olur.MSI MAG PANO kasam var extra 3 adet fan aldım, hava akışının iyi olması nasıl nasıl yerleştirmeliyim ?
Fan alırım 3 tane daha ama gereksiz olmaz mı? Toplam 10 fan yaparŞimdilik alta içeri hava alacak şekilde tak. Daha sonra bütçene göre 3 fan daha alırsın üst için hem görünüm hem hava akışı açısından artısı olur.
Tek egzoz yeter mi 6 fan'a ?Şimdilik alta içeri hava alacak şekilde tak. Daha sonra bütçene göre 3 fan daha alırsın üst için hem görünüm hem hava akışı açısından artısı olur.
Gereksiz olmaz açıkçası daha hoş bir görünüm katar ama aman aman bi ihtiyaçta değil. 1 egsoz yerine 2 alt 1 üst yap.Fan alırım 3 tane daha ama gereksiz olmaz mı? Toplam 10 fan yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek egzoz yeter mi 6 fan'a ?
Hayır bunlar egsoz. Dışarı atar havayı. Fanların düz kısmı dışarıdan havayı alan kısımdır, arkada etiket yazı cart curt olan kısım ise dışarıya atar.Bunlar içeriye hava veriyor değil mi
Kasaya bu şekilde takılı geldi , 4 tane egzoz takıp mı göndermişler ? , etiket olan içeriye mi bakacakHayır bunlar egsoz. Dışarı atar havayı. Fanların düz kısmı dışarıdan havayı alan kısımdır, arkada etiket yazı cart curt olan kısım ise dışarıya atar.
Kasanın dıştan fotoğrafını atar mısınKasaya bu şekilde takılı geldi , 4 tane egzoz takıp mı göndermişler ? , etiket olan içeriye mi bakacak
Özelden attım hocamKasanın dıştan fotoğrafını atar mısın
Reverse fanmış bunlar şimdi bir video izledim yani sanırım doğru şekilde gelmiş, videoki ile aynıKasanın dıştan fotoğrafını atar mısın
Evet.Özelden attım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reverse fanmış bunlar şimdi bir video izledim yani sanırım doğru şekilde gelmiş, videoki ile aynı