Neler Yeni

Bu monitörlerden hangisi alınır?

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Yeşildağ
İkisi arasında Lenovo Legion R27qe daha mantıklı gibi geldi bana hem parlaklık 150 cd/m² daha fazla ve sağ sola, aşşa yukarı ve pıvot hareketlerını yapabılıyor

zort aim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
wolfman inmli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence bu

Hocam niye bu diğerlerinden farkı nedir ? Yanlış anlamayın öğrenmek için bir de hocam va monitör ips daha mantıklı olmaz mı

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Attığım IPS monitör zaten bu attığım sadece Samsung marka olduğundan daha kaliteli olduğu için öneriyorum ben üstteki monitörlerde gayet güzeller sana kalmış bir şey 36 ay garantileri var zaten bi sorun olduğunda iade edersin ama samsung biraz daha kaliteli gibi geliyo bana ayrıca tasarımı daha şık ve ekranı curved

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
A''
Attığım IPS monitör zaten bu attığım sadece Samsung marka olduğundan daha kaliteli olduğu için öneriyorum ben üstteki monitörlerde gayet güzeller sana kalmış bir şey 36 ay garantileri var zaten bi sorun olduğunda iade edersin ama samsung biraz daha kaliteli gibi geliyo bana ayrıca tasarımı daha şık ve ekranı curved
Curved 27 için gereksiz gibi geliyor bana ayrıca attığın monitör VA olarak geçiyor. Tam emin değilim hatalıfır belki.
Ama kimin neyi seçiceği kişiye kalmış tercih meselesi

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Curved 27 için gereksiz gibi geliyor bana ayrıca attığın monitör VA olarak geçiyor. Tam emin değilim hatalıfır belki.
Ama kimin neyi seçiceği kişiye kalmış tercih meselesi
ips monitör zaten yazısına tıkla samsungun sitesine atıyor orada ips yazıyor ben de oranın yalancısıyım tüm g5ler aynı saniyodum

hopecrash

80+ Bronze
bence bu

bu monitörün paneli VA
sayfanın altındaki "ekran" bölümünde görebilirsiniz.

zort aim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
wolfman inmli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular