Sizin öneriniz nedir maks bütçe 7500 tl
Hocam niye bu diğerlerinden farkı nedir ? Yanlış anlamayın öğrenmek için bir de hocam va monitör ips daha mantıklı olmaz mıbence bu
Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Curved 27 için gereksiz gibi geliyor bana ayrıca attığın monitör VA olarak geçiyor. Tam emin değilim hatalıfır belki.Attığım IPS monitör zaten bu attığım sadece Samsung marka olduğundan daha kaliteli olduğu için öneriyorum ben üstteki monitörlerde gayet güzeller sana kalmış bir şey 36 ay garantileri var zaten bi sorun olduğunda iade edersin ama samsung biraz daha kaliteli gibi geliyo bana ayrıca tasarımı daha şık ve ekranı curved
ips monitör zaten yazısına tıkla samsungun sitesine atıyor orada ips yazıyor ben de oranın yalancısıyım tüm g5ler aynı saniyodumCurved 27 için gereksiz gibi geliyor bana ayrıca attığın monitör VA olarak geçiyor. Tam emin değilim hatalıfır belki.
Ama kimin neyi seçiceği kişiye kalmış tercih meselesi
bu monitörün paneli VAbence bu
Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam hangisini önerirsiniz attıklarım dan ya da sizin başka öneriniz var mıdırbu monitörün paneli VA
sayfanın altındaki "ekran" bölümünde görebilirsiniz.![]()
27" Odyssey G5 QHD 165Hz Kavisli Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
27 inç QHD 165Hz Siyah 1 ms 1000R HDR10 AMD FreeSync Odyssey G5 G55C Kavisli Oyun Monitörü ls27cg552euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
bu bütçede önerim yok maalesef.Hocam hangisini önerirsiniz attıklarım dan ya da sizin başka öneriniz var mıdır