Neler Yeni

SSD kullanımı ansızın yüzde 100 e çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Dutar
Başlıkta yazdığım gibi SSD ara sıra bi anda yüzde 100 e çıkıp bilgisayarımın donmasına sebep oluyor ortalama yanıt süreleri de saçma 10000ms gibi değerler vermeye başlıyor. SSD yi 2. el aldım. Bad sector testi performans testi falan hepsini yaptım düzgün çalıştığı zamanlarda hiçbir problem görünmüyor ancak fotoğrafta görüldüğü gibi 100 de 100 kullanıma çıkınca uygulamalar kıpkırmızı bad sector veriyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
SSD= Samsung 850 EVO 1TB

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-10 232940.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-10 232940.png
    247.2 KB · Hit: 29

Ovesna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk Saraç
bu sorunu bende kendi sata ssdmde yaşıyordum kullanım 100 olup drop giriyordu saçma sapan m2 ssd satın aldım şu an 1 haftadır sorunum düzeldi. Ssdni değiştirmeni tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Dutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m2 ssd girişim yok ve malum 1 tb sata ssd fiyatları da ortada çözebilirsem daha mutlu olacağım yine de teşekkürler

Ovesna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk Saraç
aslında 1tb sataya gerek olduğunu sanmıyorum işini görecek ve sadece windowsu içine kurabileceğin bir ssd almak da işine yarayabilir. Oyunları bu ssdye kurarak deneyebilirsin. Ve ya diğer ssdne windowsu kurup bir de öyle dene, bir süre idare etmene yardımcı olur belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Dutar
Şu anki "arızalı" ssd zaten depo ssd si oyunlarımın önemli dosyalarımın olduğu bir ssd. Oradaki herhangi bir dosyayı uygulamayı açmadığım sürece bilgisayarımı kullanabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Dutar
çözümü bilen yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
efe arda girgin
Başlıkta yazdığım gibi SSD ara sıra bi anda yüzde 100 e çıkıp bilgisayarımın donmasına sebep oluyor ortalama yanıt süreleri de saçma 10000ms gibi değerler vermeye başlıyor. SSD yi 2. el aldım. Bad sector testi performans testi falan hepsini yaptım düzgün çalıştığı zamanlarda hiçbir problem görünmüyor ancak fotoğrafta görüldüğü gibi 100 de 100 kullanıma çıkınca uygulamalar kıpkırmızı bad sector veriyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
SSD= Samsung 850 EVO 1TB
2-3 aydır bendede aynı sorun vardı geçen hafta komple bozuldu

Top Bottom