Neler Yeni

Bilgisayar asus tuf ekranında donup kalıyor!!

Las_vegas

80+
Arkadaşlar öncelikle merhaba geçen hafta da bu sorun hakkında konu açtım arkadaşlar yardımcı oldu ama düzelmedi anlayan biriniz varsa yardımcı olabilir mi?
1 hafta önce kasayı temizledim içi berbattı yaklaşık 5 ay kullanılmadı bütün parçaları söktüm geri aynı şekilde geri yerine taktım daha sonrasında bilgisayarı açtım asus tuf ekranında donup kalıyor otomatik onarıma hazırlanıyor diyor donuyor Bios a giriyorum ssd ram her şey görünüyor ama kasa daki üsteki kırmızı ışık yanmıyor ssd yi okumuyor farklı pc den hard disk söktüm içinde win8 olan bu seferde onda windows u açıyor ama hata kodu 0xc0000001 veriyor yani kafayı yiycem 1 haftadır
özellikleri:
asus tuf gaming b450m plus ii
amd ryzen 5 5500
kingston fury 8+8
Asus rx 6650Xt 8gb dual oc
samsung 500gb m2 ssd

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör
temiz kurulum yapmayı dene istersen hocam. ram vs gibi bir şeyde de temassızlık olabilir. mouse ve klavye harici usb aygıtı var ise bağlantısını kopar.

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Feyyaz Yalcin
Bir de format atarak dene istersen birde biostan xmp expo varsa devre dısı bırak

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Feyyaz Yalcin

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Feyyaz Yalcin
Muhtemelen anakartla ilgili duruyor flash ile bios güncellemesi yapmayı denermisin bir de boot seceneklerinde en ön sırada windosws yüklü olan depolamayı görüyor mu diye kontrol etmelisin

Las_vegas

80+
Muhtemelen anakartla ilgili duruyor flash ile bios güncellemesi yapmayı denermisin bir de boot seceneklerinde en ön sırada windosws yüklü olan depolamayı görüyor mu diye kontrol etmelisin
evet görüyor hocam windows boot manager diyor bios u da son surumu indirdim kabul etmiyor
asus b450m plus ii

Las_vegas

80+
temiz kurulum yapmayı dene istersen hocam. ram vs gibi bir şeyde de temassızlık olabilir. mouse ve klavye harici usb aygıtı var ise bağlantısını kopar.
hocam format attırtmıyor yine donuyor parçaları bios da görünüyor ramler fln sök tak yaptım hala aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,985
Üyeler
168,549
Son üye
Gakko23
Top Bottom