Neler Yeni

Bu durumda ne olmalı?

Benim 2 aya yakındır İnstadan tanışıp ciddi anlamda konuştuğum kız arkadaşım var. 4-5 gün öncesine kadar aramız biraz çalkantılıydı ve bozulma raddesine gelmişti, ama şu an bir sorun yok. Bu sırada da yine İnstagram üzerinden başka bir kız bi konu hakkında bana özelden yazıp sohbet başlatmak istemişti. Bende cevaplayarak başladım muhabette. Kız arkadaşımla aramın biraz kötü olduğundan falan bahsetmiştim. Ondan öneriler dinledim ve ilişkini hemen bitirme şeklinde tavsiyelerde bulundu bana bu zaman zarfında.
Ama onunla konuşurken kız arkadaşım arada telefonla arıyodu ve onunla konuşmak zorunda kalıyodum ve doğal olarak konuşma bitmek zorunda kalıyodu hâliyle. Sonra aramızın düzeldiğinden ve daha iyi olduğundan bahsettim ona. Dün akşama kadar her şey normal gibiydi.
Fakat dün akşam bahsettiğim ve aslında arkadaş olarak gördüğüm o kız şöyle yazmış;
Biz arkadaş olamayız, ben çünkü senden hoşlanıyorum. Ciddi anlamda bağlandım sana ve senin başka birini sevmen ve senin başka birine ait olman bana acı veriyo vs. falan demiş.
Ben sana aşıkken senin baska birine aşık olmanı izleyemem, bunu yapamam falan yazmış.
Ben dedim ki biz sınırları bilerek neden arkadaş kalamıyoruz dedim. O da ben bunu yapamam, yapmaya çalıştım ama beceremedim falan dedi.
BAhsettiğim bu kız, çok yakında bulunuyo oturduğum yere. Daha üniversite okuyo, ilk senesi ve hemşirelik okuyo.

Ya ben istemeden bir şeylere sebep olmuşum ama, kendimi her ne kadar biraz suçlu bulsamda kız kendimi suçlu bulmamı istemiyo.
Akşam uzun uzun bu konuları konuştuk, ama cidden kafam çok dağınık ve bilmiyorum nedir bunun doğrusu. Ben arkadaş kalalım diyorum, o yapamam bunu diyor.

Önerilere açığım, iyi akşamlar.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Duman
Anlamadım hangi kiz hangisi birbirine karisti, A ve B diye ayırırsan anlaşılır olur, o kız bu kız şu kız hangi kiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamadım hangi kiz hangisi birbirine karisti, A ve B diye ayırırsan anlaşılır olur, o kız bu kız şu kız hangi kiz
Hocam zaten konuştuğum biri var, ama uzak mesafe biraz. Diğeriyle de yeni başlamıştım ama arkadaşçaydı. O da hoslanıyormuş benden ben farkında değilim. Bu yani bahsetmek istediğim

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Duman
Hocam zaten konuştuğum biri var, ama uzak mesafe biraz. Diğeriyle de yeni başlamıştım ama arkadaşçaydı. O da hoslanıyormuş benden ben farkında değilim. Bu yani bahsetmek istediğim
Bence bu durumda bizim bütün söylediklerimiz boş olur, sen hangisiyle daha doğru bir gelecek görüyorsan onunla devam etmelisin
En azından ben böyle yapardım

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
...
Hocam, kız size aşık diye neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz? Bir şey yok. Devam edemezse de etmesin. Dersiniz iyi konuşmak istersen yaz diye. Sonra isteğe bağlı siz yazarsınız. Siz, bu sebepten dolayı şu an birlikte olduğunuz ile aranızı bozmayın yeter. Bence, o arkadaş olduğunuz kız abartmış.

Top Bottom