Neler Yeni

10.000 TL BÜTÇEYE KLAVYE+KULAKLIK ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Efe GENÇER
Bütçe
10.000
Klavyem 8 yıllık bir klavye ve artık switcleri yerlerinde çıkmaya falan başladı o yüzden hele almışken paramda varken kulaklık da alıcam.Aklımda logitechin ürünleri var ama önerileriniz ne olursa ona göre hareket edicem çünkü çevre birimler hakkında herhangi bir bilgim yok.
Kullanım amaçlarım: oyun oynamak(her türlü oyun) ve profesyonel olmayan beat yapımı için kullanıcam yani özellikle kulaklık benim için çok önemli en baba bütçe 12.000 tl olur yazarsanız memnun olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Efe GENÇER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Meto155
kanka bu aulaya göre ne kadar iyi çok fark var mı kalitede
Aula bunun yanına yaklaşamaz hocam.En beğendiğim klavye benim de.Ayrı bir olay yani araştırabilirsin alanların memnuniyetini falan.

siyabent

80+ Bronze
Aula bunun yanına yaklaşamaz hocam.En beğendiğim klavye benim de.Ayrı bir olay yani araştırabilirsin alanların memnuniyetini falan.
çok çok iyiyse ben aulayı 2200e satar 1500 ekler bunu alırım yani o farka değer derseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok çok iyiyse ben aulayı 2200e satar 1500 ekler bunu alırım yani o farka değer derseniz
keycapslerde keşke hiç yazmasaymış harfler vs üstten bakınca çok beğenmiştim iç kısımda yazıyormuş :(

Gurkanpiro

80+ Platinum

keycapslerde keşke hiç yazmasaymış harfler vs üstten bakınca çok beğenmiştim iç kısımda yazıyormuş :(
Kasa kalitesi bataryası switchleri keycapsleri aulanın dandik yazılısından kat kat iyi yazılım var değer mi sorusu size kalmış

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Meto155

Hos duruyor bence gayet içte yazması.Klavyeye ve switch sesine önem veren biriyseniz satıp alın hocam

siyabent

80+ Bronze
Hos duruyor bence gayet içte yazması.Klavyeye ve switch sesine önem veren biriyseniz satıp alın hocam
içte durması hoş durmuş ama hiç yazmasa benim için daha hoş olurdu

Kasa kalitesi bataryası switchleri keycapsleri aulanın dandik yazılısından kat kat iyi yazılım var değer mi sorusu size kalmış
valla aula çok çok işimi görüyor ama en azından garantili ürüne geçmiş olurdum bi farkı o bataryaya gelcek olursak 11 aralıkta aldım
aldığımda şarjı vardı şarja takmadım bir süre sonra şarja taktım ve o günden beri takmadım bir kere şarja taktım aktif olarak tam 2 aydır kullanıyorum

Top Bottom