Neler Yeni

Çözüldü✓ Goodbye DPI başlangıçta çalıştırma var mıdır

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Efe Özkol
Goodbyedpi'ı bilgisayar açıldığı gibi açmanın bir yöntemi var mıdır? Otomatik kendi kendine açılsın

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Goodbyedpi'ı bilgisayar açıldığı gibi açmanın bir yöntemi var mıdır? Otomatik kendi kendine açılsın
Var Githubtan indirdiysen eğer (Türkiye versiyonunu) o versiyonda var en üstteki ana dosya bu windows programı gibi çalıştırıyordu yanlış hatırlamıyorsam diğer ikiside alternatifi ben bunu yaptığımdan beri açmakla falan uğraşmıyorum discordda açık geliyor.
1739350299938.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
Selam, evet var. Adım adım şöyle anlatayım;
1- Bu linkten GoodbyeDPI Turkey'i indiriyoruz.
2- Ardından inen dosyamızı masaüstüne atıp açıyoruz.
3- service_install_dnsredir_turkey dosyasını bulup sağ tık yaparak yönetici olarak çalıştır diyoruz.
Bunu yaptıktan sonra her bilgisayarı açtığınızda goodbyedpi da çalışacaktır. AutoRuns programı ile kontrol edebilirsiniz.
*Kaspersky vb. bir antivirüs var ise engelleyecektir, bilginize.*

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Efe Özkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var Githubtan indirdiysen eğer (Türkiye versiyonunu) o versiyonda var en üstteki ana dosya bu windows programı gibi çalıştırıyordu yanlış hatırlamıyorsam diğer ikiside alternatifi ben bunu yaptığımdan beri açmakla falan uğraşmıyorum discordda açık geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Selam, evet var. Adım adım şöyle anlatayım;
1- Bu linkten GoodbyeDPI Turkey'i indiriyoruz.
2- Ardından inen dosyamızı masaüstüne atıp açıyoruz.
3- service_install_dnsredir_turkey dosyasını bulup sağ tık yaparak yönetici olarak çalıştır diyoruz.
Bunu yaptıktan sonra her bilgisayarı açtığınızda goodbyedpi da çalışacaktır. AutoRuns programı ile kontrol edebilirsiniz.
*Kaspersky vb. bir antivirüs var ise engelleyecektir, bilginize.*
1739350465482.png
bendeki goodbyedpi dosyasının içi böyle gözüküyor, diğer turkey olanlar çalışmadı bende

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Efe Özkol
Sen Rusya sürümünü indirmişsin kanka hangi operatörü kullanıyorsun ?
millenicom kullanıyorum burada rusya sürümü ve rusya dışındaki ülkelere olan exe var ben en alttaki 2_any_country_dnsredir şeysini açarak giriyorum discorda vs

Ekler

• 1739350581814.png
    1739350581814.png
    69.3 KB · Hit: 3

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
millenicom kullanıyorum burada rusya sürümü ve rusya dışındaki ülkelere olan exe var ben en alttaki 2_any_country_dnsredir şeysini açarak giriyorum discorda vs
Millenicomda türkiye sürümünün çalışması lazım
dur github linkini atayım burdan indir. hatta alta nasıl yapılacağına bakabileceğin RECEP BALTAŞŞ'ın videosunuda bıraktım

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Efe Özkol
Millenicomda türkiye sürümünün çalışması lazım
dur github linkini atayım burdan indir. hatta alta nasıl yapılacağına bakabileceğin RECEP BALTAŞŞ'ın videosunuda bıraktım
tamamdır hocam teşekkür ederim çalıştı, türkiye versiyonunu ilk denediğimde çalışmamıştı sonra benim attığım versiyon olunca diğerini hiç denememiştim bile sizin attığınız linkten indirdim restartladım şu an çalışıyor teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom