Var Githubtan indirdiysen eğer (Türkiye versiyonunu) o versiyonda var en üstteki ana dosya bu windows programı gibi çalıştırıyordu yanlış hatırlamıyorsam diğer ikiside alternatifi ben bunu yaptığımdan beri açmakla falan uğraşmıyorum discordda açık geliyor.Goodbyedpi'ı bilgisayar açıldığı gibi açmanın bir yöntemi var mıdır? Otomatik kendi kendine açılsın
Var Githubtan indirdiysen eğer (Türkiye versiyonunu) o versiyonda var en üstteki ana dosya bu windows programı gibi çalıştırıyordu yanlış hatırlamıyorsam diğer ikiside alternatifi ben bunu yaptığımdan beri açmakla falan uğraşmıyorum discordda açık geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Selam, evet var. Adım adım şöyle anlatayım;
1- Bu linkten GoodbyeDPI Turkey'i indiriyoruz.
2- Ardından inen dosyamızı masaüstüne atıp açıyoruz.
3- service_install_dnsredir_turkey dosyasını bulup sağ tık yaparak yönetici olarak çalıştır diyoruz.
Bunu yaptıktan sonra her bilgisayarı açtığınızda goodbyedpi da çalışacaktır. AutoRuns programı ile kontrol edebilirsiniz.
*Kaspersky vb. bir antivirüs var ise engelleyecektir, bilginize.*
Sen Rusya sürümünü indirmişsin kanka hangi operatörü kullanıyorsun ?Alıntıyı görüntülebendeki goodbyedpi dosyasının içi böyle gözüküyor, diğer turkey olanlar çalışmadı bende
millenicom kullanıyorum burada rusya sürümü ve rusya dışındaki ülkelere olan exe var ben en alttaki 2_any_country_dnsredir şeysini açarak giriyorum discorda vsSen Rusya sürümünü indirmişsin kanka hangi operatörü kullanıyorsun ?
Millenicomda türkiye sürümünün çalışması lazımmillenicom kullanıyorum burada rusya sürümü ve rusya dışındaki ülkelere olan exe var ben en alttaki 2_any_country_dnsredir şeysini açarak giriyorum discorda vs
tamamdır hocam teşekkür ederim çalıştı, türkiye versiyonunu ilk denediğimde çalışmamıştı sonra benim attığım versiyon olunca diğerini hiç denememiştim bile sizin attığınız linkten indirdim restartladım şu an çalışıyor teşekkür ediyorum.Millenicomda türkiye sürümünün çalışması lazım
dur github linkini atayım burdan indir. hatta alta nasıl yapılacağına bakabileceğin RECEP BALTAŞŞ'ın videosunuda bıraktım
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com