alperenalppp
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhaba öncelikle iyi akşamlar bilgisayarı bir gece kapattım ve diğer gün açtığımda ise kablolu olarak internet yoktu kabloyu görüyor ama internet erişimi yok diyordu yapay zekaya danıştım modemin sitesinden ayar yaptım bu sefer kablosuz olarak aynı sorunu yaşadım müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ertesi gün geldiler modeme iki ayar yapıp geri gittiler gitmeden önce de modemin sağlam olduğunu söylediler bilgisayarı açtım hala aynı sorun vardı kablosuz olarak çözülmüş olsa bile devam ediyordu müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sorun olmadığını zaten kablosuz olup kablolu olmama imkanının olmadığını söylediler anakartta ya da kabloda sorun olabileceğini söylediler bende elimde farklı SSD vardı ona Windows yükledim ve eski SSD'yi çıkartıp yeni olanı taktım internet geldi eskisini takınca gitti daha sonra sağdan soldan tüm internetle alakalı sürücüleri sildim yine olmadı güvenli modda çalıştırınca da internet geliyordu bende düşündüm goodbye DPI vardı ilk 1 hafta sorun çıkarmadığı için sorun olmayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım kendi kurulum dosyasından tek tuşla sildim yeniden başlattım ve şu an internet var eskiden uzun zaman goodbye DPI kullanmama rağmen neden böyle bir sorun yaşadığımı merak ediyorum ve tekrar nasıl Discord gibi yasaklı sitelere erişeyeceğim aynı sorunu yaşamak istemiyorum kabus gibiydi az daha formata 500 TL isteyen şahısların dükkanına gidecektim.