Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
Yuzarsef
Kardolar merhaba Demacia da aldığım duyumlara göre Caitlyn Heimerdenger Partisi(CHP) 2 tane aday gösterip Annie K'Sante Piltover Partisi (AKP) tek aday gösterecek bilgisi yer alıyor. Demacia da ki hücrede olan sylas ın ise seçimden önce çıkarılıp Zonya Partisi (ZP) ile tek başına aday olup rey alacağı ve oyları bölüneceği düşünülüyor. Erken seçime gidecek olan Demacia için ne düşünüyorsunuz AKP tekrar iktidar mı olacak zaun bu konu hakkında tartışma güdülmemesi için uğraşıp Demacia ile dostluk bağları kurmaya çalışıyor. Şu an kredi çekip ağır şekilde sarı renkli eşya (spatula) alıp fiyatların patlamasını bekliyorlar bu durum çok şaşırtıcı. 1RP=35DL (riot parası(RP)+Demacia Lirası(DL) nin değerinin 1RP=60DL olacak diye düşünmek sizce doğru mu? Ayriyeten 1-2 ay içinde kıl yumağı Trundle'ın trol ordusunu dağıtıp Annie yi kahraman olarak ilan edilmesine sebebiyet verdirip annie k'sante piltover partisini (akp) yi tekrar iktidara taşıyacağı duyumları bulunmaktadır. Ek olarak da yayımlanacak yeni Demacia anayasası ilk seçimde en yüksek oy alanı lider kabul edebilir şeklinde ayar yapılabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
başlıkta ki chp yazısından sonrasını okumadım takip edilmeye değer bir siyasetleri bile yok kesinlikle malum partili değilim başımızdan gitmelerini de canı gönülden istiyorum ama ne yazık ki onlardan başka da yönetebilecek aday yok kabullenelim bu arada konuyu okumadan comburlop atladım mevzuya ama inşallah alakalı bir sey yazmısımdır

CupOk

80+ Bronze
başlıkta ki chp yazısından sonrasını okumadım takip edilmeye değer bir siyasetleri bile yok kesinlikle malum partili değilim başımızdan gitmelerini de canı gönülden istiyorum ama ne yazık ki onlardan başka da yönetebilecek aday yok kabullenelim bu arada konuyu okumadan comburlop atladım mevzuya ama inşallah alakalı bir sey yazmısımdır
akpli değilim ama rte den başkası yönetemez abi (dolar 36 euro 40)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
Yuzarsef
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Analiz işini azaltalim
Kardo Demacia'dan gelen sıcak bilgiler bunlar da analiz değil.
Akıllıca bişi yazmışsın kardo ama demek istediğim caitlyn heimerdengeer partisi (chp) annie k'sante piltover partisi (akp) ve zonya partisi (zp) aynı yere çalışıyor gibiler ve Demacia da iktidarı sarsacak gibi gözükmüyorlar. Bence 1RP=35 Demacia Lirası yapıyorken uzunca düşünmeli. Söz konusu durum devam ederse noxus tepemize çökebilir.
akpli değilim ama rte den başkası yönetemez abi (dolar 36 euro 40)
Ciddi böyle düşünenlere ayar oluyor gibiyim.

The Semih

80+ Gold
Muhalefetten de bi cacık olmaz, 6lı masa patladı HDP yi soktukları için halk beka meselesi olarak algıladı, siyasetten terör partisinin kesinlikle kaldırılması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
Yuzarsef
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhalefetten de bi cacık olmaz, 6lı masa patladı HDP yi soktukları için halk beka meselesi olarak algıladı, siyasetten terör partisinin kesinlikle kaldırılması lazım.
Demacia da bu dediklerin çok zor kardo

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bcv
Knk sana kötü bir haberim var sirkiye asla duzelmeyecek lanetli bir ülke en sonunda da yok olacak yani bu şekilde devam etmeyecek. Dünyanın bk çukurudur bu sirkiye bir türk dünyaya bedel diyen aveller utanmadan herşeyin en pisine kendini layık görüyor beş para etmez bir ülke o değersiz türk lirasiyla bir lira etmeyecek bir toprak parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canı gonulden istiyormuş bir de seni ayrı yalanını ayrı seveyim ulan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
Yuzarsef
Knk sana kötü bir haberim var sirkiye asla duzelmeyecek lanetli bir ülke en sonunda da yok olacak yani bu şekilde devam etmeyecek. Dünyanın bk çukurudur bu sirkiye bir türk dünyaya bedel diyen aveller utanmadan herşeyin en pisine kendini layık görüyor beş para etmez bir ülke o değersiz türk lirasiyla bir lira etmeyecek bir toprak parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canı gonulden istiyormuş bir de seni ayrı yalanını ayrı seveyim ulan
Çoğu şeyinde katılıyorum fakat 5 para etmez demek yanlış. Ben inanıyorum düzelecek millet son 100 yıldır olan kültürel çöküntüden kurtulması lazım fakat tamamen yıkılmadan olmayacak gibi.
2023 seçimlerinde halkı umursamayı bıraktım artık sadece kendim için çalışıyorum
2030'a kadar en güzel seçim.

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bcv
Çoğu şeyinde katılıyorum fakat 5 para etmez demek yanlış. Ben inanıyorum düzelecek millet son 100 yıldır olan kültürel çöküntüden kurtulması lazım fakat tamamen yıkılmadan olmayacak gibi.

2030'a kadar en güzel seçim.
Ülkenin coğrafyası haricinde işe yarar tek bir yanı yok bazi embesil mahlukatlar sanıyor ki mesele sadece akp CHP ama mesele partiden ibaret değil bak bu ülkenin coğrafyası gerçekten güzel toprakları kıymetli ama işte diğer ülkeler bu topraklara çok yakın zamanda konacaktır amaç türkü tamamen yok etmek ve planları çok güzel işliyor bu bizim g.zekalılar da tam onların istediği gibi davranıyor ama bu ülke asla duzelmeyecek çünkü artık vakti yok yakın zamanda tr tamamen yok olacaktır engel olacak kimse de yok çünkü ülkenin yarıdan fazlası gidişattan memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
Yuzarsef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,185
Üyeler
169,544