şuan dem in en yakın kankası mhp ama ana medya ikisi ele ele kol kola demediği için kimse konuşmuyorMuhalefetten de bi cacık olmaz, 6lı masa patladı HDP yi soktukları için halk beka meselesi olarak algıladı, siyasetten terör partisinin kesinlikle kaldırılması lazım.
Aklı başında adam görmek beni şaşırttı. İlk defa forumda şaşırdım.başlıkta ki chp yazısından sonrasını okumadım takip edilmeye değer bir siyasetleri bile yok kesinlikle malum partili değilim başımızdan gitmelerini de canı gönülden istiyorum ama ne yazık ki onlardan başka da yönetebilecek aday yok kabullenelim bu arada konuyu okumadan comburlop atladım mevzuya ama inşallah alakalı bir sey yazmısımdır
Sirkiye ne demek la vatansizKnk sana kötü bir haberim var sirkiye asla duzelmeyecek lanetli bir ülke en sonunda da yok olacak yani bu şekilde devam etmeyecek. Dünyanın bk çukurudur bu sirkiye bir türk dünyaya bedel diyen aveller utanmadan herşeyin en pisine kendini layık görüyor beş para etmez bir ülke o değersiz türk lirasiyla bir lira etmeyecek bir toprak parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Canı gonulden istiyormuş bir de seni ayrı yalanını ayrı seveyim ulan