Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
benzetmeler beni benden aldı okurken yarıldım gülmekten
trundleın TROLL ordusu fasdfsdaffasdf

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
başlıkta ki chp yazısından sonrasını okumadım takip edilmeye değer bir siyasetleri bile yok kesinlikle malum partili değilim başımızdan gitmelerini de canı gönülden istiyorum ama ne yazık ki onlardan başka da yönetebilecek aday yok kabullenelim bu arada konuyu okumadan comburlop atladım mevzuya ama inşallah alakalı bir sey yazmısımdır
Aklı başında adam görmek beni şaşırttı. İlk defa forumda şaşırdım.

Shix2x

80+ Bronze
Knk sana kötü bir haberim var sirkiye asla duzelmeyecek lanetli bir ülke en sonunda da yok olacak yani bu şekilde devam etmeyecek. Dünyanın bk çukurudur bu sirkiye bir türk dünyaya bedel diyen aveller utanmadan herşeyin en pisine kendini layık görüyor beş para etmez bir ülke o değersiz türk lirasiyla bir lira etmeyecek bir toprak parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canı gonulden istiyormuş bir de seni ayrı yalanını ayrı seveyim ulan
Sirkiye ne demek la vatansiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
akpli değilim ama rte den başkası yönetemez abi (dolar 36 euro 40)
ülke yönetmenin yalnızca ekonomiden ibaret olduğunu düşünen ve mesele siyaset yapmak olunca dolar ve euro hakkında bahsetmekten başka bir şey bilmeyen biriyle tartışmıyorum

Canı gonulden istiyormuş bir de seni ayrı yalanını ayrı seveyim ulan
evet istiyorum? ama bir Allahın kulu da çıkıp chp bu ülkeyi akpartiden daha iyi yönetebilir diyemez diyenlerde Atatürk yapıtının önünde anıtkabirde secdeye kapanan yarım akıllı olduğunu düşündüğüm kişilerdir (bu arada Atatürk'ü severim şimdi böyle dedim diye beni birde Atatürk düşmanı ilan etme 😄)

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bcv
ülke yönetmenin yalnızca ekonomiden ibaret olduğunu düşünen ve mesele siyaset yapmak olunca dolar ve euro hakkında bahsetmekten başka bir şey bilmeyen biriyle tartışmıyorum

evet istiyorum? ama bir Allahın kulu da çıkıp chp bu ülkeyi akpartiden daha iyi yönetebilir diyemez diyenlerde Atatürk yapıtının önünde anıtkabirde secdeye kapanan yarım akıllı olduğunu düşündüğüm kişilerdir (bu arada Atatürk'ü severim şimdi böyle dedim diye beni birde Atatürk düşmanı ilan etme 😄)
Lan kaybol sahtekar anca burada muhalif rolü oyna lan senin Tayyip o çok sevdiğin Atatürk'e ayyaş demedi mi olm daha ne anlatıyorsun herseyiniz yalan lan sizin şeyimin muhalifi seni 😃

CupOk

80+ Bronze
bana akp nin iyi yönettiği bir şeyi söyleyebilir misin daha geçen sene 100k den fazla kişi bunlar yüzünden canından oldu boş boş akp övme bana

Lan kaybol sahtekar anca burada muhalif rolü oyna lan senin Tayyip o çok sevdiğin Atatürk'e ayyaş demedi mi olm daha ne anlatıyorsun herseyiniz yalan lan sizin şeyimin muhalifi seni 😃
muhalifmiş ayn bende yedim. Akp kötü diyince ama abi chp iyi mi sanki diyen 15 yaş velet kendisi büyük ihtimal

Aklı başında adam görmek beni şaşırttı. İlk defa forumda şaşırdım.
aklı başında dediği adam da akp nin iyi yönettiğini savunuyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
aletimin kırma kolu ben tayyibi seviyorum diye bir şey mi diyorum

hacım kafanda beyin yerine saman mı var senin akparti keşke gitsin diyorum iyi yönetiyorlar demiyorum fakat gözle görüneni inkar etmeye gerek yok şuanda chp hükümet olmaya alternatif olarak düşünülebilecek bir parti değil maalesef

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bcv
bana akp nin iyi yönettiği bir şeyi söyleyebilir misin daha geçen sene 100k den fazla kişi bunlar yüzünden canından oldu boş boş akp övme bana

muhalifmiş ayn bende yedim. Akp kötü diyince ama abi chp iyi mi sanki diyen 15 yaş velet kendisi büyük ihtimal

Ben o yüzden diyorum ki maalesef bu ülke duzelmeyecek ve bu şekilde devam edemez zaten en sonunda tamamen çökecek. Çünkü ülkenin çomarı g. zekalı aptalı da dert sözde muhalifi de ulan ülkede doğru giden bir tane şey yok keMal diye bir tane namus ************* mahlukat vardı bin secim kaybetti ki amacı da oydu şimdi CHP ile ugrasiyor ama hala bunun peşinden giden validesini seyaptigim yaratiklari var. Ulan biz de oy verdik bu herife ama elimizde bu vardı son secimde anladık ki amacı kaybetmek zaten o da tayyarın iti

aletimin kırma kolu ben tayyibi seviyorum diye bir şey mi diyorum

hacım kafanda beyin yerine saman mı var senin akparti keşke gitsin diyorum iyi yönetiyorlar demiyorum fakat gözle görüneni inkar etmeye gerek yok şuanda chp hükümet olmaya alternatif olarak düşünülebilecek bir parti değil maalesef
Diyorsun ya lan işte şeyimin başı

CupOk

80+ Bronze
adamlar apoyu meclise getiriyor ama abi alternatifi yokki abi akp den başkası yönetemez abi :kekw: . Ulan saman beyinli istanbulda oturuyorsan ölüp gideceksin önlem alınmamasından dolayı akp övüyorsun hala

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
Tayyip o çok sevdiğin Atatürk'e ayyaş demedi mi olm daha ne anlatıyorsun
kurtuluş ve daha nice savaşta, cephede yer almış vatanını hakkıyla savunmuş toprağını satmamış her hangi bir komutan neyse Atatürk de benim için o dur ayrı bir kefeye koymam sadece nefret duymam severim saygı duyarım 😊

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bcv
adamlar apoyu meclise getiriyor ama abi alternatifi yokki abi akp den başkası yönetemez abi :kekw: . Ulan saman beyinli istanbulda oturuyorsan ölüp gideceksin önlem alınmamasından dolayı akp övüyorsun hala
Bunun gibileri harbiden iki defa silkeceksin 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom