Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
Benim taraf tuttuğum tek mesaj göstersene. Adam ne dediyse gayette tarafsız şekilde cevap verdim. Adam onca şeye rağmen akp den başka yönetebilecek birisi yok diyor. Şimdi bu adama akpli demeyelim de ne diyelim. Ben çıksam daha iyi yönetirim ülkeyi. Ömrünüz boyunca akp den başka yöneten görmediğinizden dolayı erdoğandan başkasını aklınız hayal edemiyor
sabır ver allahım mesajları oturma organınla okuduğun ne kadar belli ulan bende iyi yönetiyorlar demedim bu kenelerden başka adam yok dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurtuluş ve daha nice savaşta, cephede yer almış vatanını hakkıyla savunmuş toprağını satmamış her hangi bir komutan neyse Atatürk de benim için o dur ayrı bir kefeye koymam sadece nefret duymam severim saygı duyarım 😊
.

CupOk

80+ Bronze
sabır ver allahım mesajları oturma organınla okuduğun ne kadar belli ulan bende iyi yönetiyorlar demedim bu kenelerden başka adam yok dedim
ee hocam ümit özdağ iyi diyorsun ama. evde oturacağına gidip destekleseydin zafer partisini elinden biri mi tuttu

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Abidin
sen nötr yaklaşmıyorsun. Atürkü severim sayarım diyorsun ama emanetine küfür edenlerden başkası yönetemez diyorsun. Destek vermiyo gözüküp aslında akpye destek vermiş oluyorsun. Daha 2 gün önce atatürkçü subayları ordudan attılar. Vatanını seven şunu yapanlara destek vermez
başkası yönetemez demiyorum bunlar gidecek daha beteri gelecek diyorum anlasana çünkü son secimlere bakarsak ak partiyi takip eden tek parti chp dolayısıyla bunlar giderse daha beteri yani chp gelecek yine değişen bi şey olmıcak diyorum anla ulan anla
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee hocam ümit özdağ iyi diyorsun ama. evde oturacağına gidip destekleseydin zafer partisini elinden biri mi tuttu
oy kullanmadım diyorum hasta mısın

Shix2x

80+ Bronze
başkası yönetemez demiyorum bunlar gidecek daha beteri gelecek diyorum anlasana çünkü son secimlere bakarsak ak partiyi takip eden tek parti chp dolayısıyla bunlar giderse daha beteri yani chp gelecek yine değişen bi şey olmıcak diyorum anla ulan anla
Kankam bırak sunlari yorma boşuna kendini. Bunlara ataturk desinler yeter ellerinden gelse tapacaklar baska bildikleri bir sey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Yuzarsef
Ulan evde osura osura uyuyorsun seçim gecesi gidip oy versene o zaman 1 oy 1 oydur
Siz ciddi ciddi kendi kullandığınız oyun bir işe yaradığına mı inanıyorsunuz? Seçim gerçekten işe yarayan bir şey olsaydı seçim şansı bizde olmazdı.

Top Bottom