Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

CupOk

80+ Bronze
Tamam hadi uzayabilirsin. Tek sorun apk zaten.
Kardeşim siz uzayda mı yaşıyorsunuz? Ülkede olan kötü gidişatın sebebini Ali koçtan soracak halim yok ya. Tabi ki tek sorun akp
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak sen 😄 sende benim gibi sabahın 7 sinde kalkıp üzerini giyinip inşaata tesisat çekmeye gidecek gött var mı aslanım hangimiz osura osura uyuyor merak ediyorum
Pazar günü iş mi olur olm kimi yiyosun sen? Hadi iş olsun pazar günü bile seni işe gitmek zorunda bırakan akp ye tek lafın yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
Kardeşim siz uzayda mı yaşıyorsunuz? Ülkede olan kötü gidişatın sebebini Ali koçtan soracak halim yok ya. Tabi ki tek sorun akp
bizde aziz yıldırımdan sor demiyoruz zaten adı güzel merak etme bizde malum partiden soruyoruz ama kalkıp yaptıkları siyaset 3 kuruş etmeyen koltuk kovalayan içinde bir gram memleket sevdası olmayan adamları da savunmuyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Yuzarsef
Senin demene göre her şeyi akp yönetiyor seçim gecesinde. Akp den nefret etmek için bir sebep daha o zaman
Sen harbiden siyasi partilerin Demacia'yı yönettiğine ve verdiğin oy un etki ettiğine inanıyorsun. Demacia'da hiç bir şey tesadüfen olmaz hiç bir kimse tesadüfen başa gelmez kimse medyaya boşuna çıkmaz ve kimse tek başına iktidar olup Demacia'yı yönetemez. Azcık baksan zaten göreceksin etraf Piltover'lı kaynıyor onlar ne derse o oluyor bu kadar. Kendini veya seçimlerini gözünde çok büyütüyorsun bizler aciz olanlarız tek işimiz var o da efendilerimize sadık olmak. Bunun dışında çırpınmak sıkıntı Muhsin Yazıcıoğlu bunlara kafa kaldırdı yok ettiler ve daha nicelerini. Yazacak çok şey var ama anlayacağından emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
Pazar günü iş mi olur olm kimi yiyosun sen? Hadi iş olsun pazar günü bile seni işe gitmek zorunda bırakan akp ye tek lafın yok
çok engelli gördüm senin gibisine ilk defa rastladım sence seçim gününden mi bahsettim ben adı güzel

CupOk

80+ Bronze
Sen harbiden siyasi partilerin Demacia'yı yönettiğine ve verdiğin oy un etki ettiğine inanıyorsun. Demacia'da hiç bir şey tesadüfen olmaz hiç bir kimse tesadüfen başa gelmez kimse medyaya boşuna çıkmaz ve kimse tek başına iktidar olup Demacia'yı yönetemez. Azcık baksan zaten göreceksin etraf Piltover'lı kaynıyor onlar ne derse o oluyor bu kadar. Kendini veya seçimlerini gözünde çok büyütüyorsun bizler aciz olanlarız tek işimiz var o da efendilerimize sadık olmak. Bunun dışında çırpınmak sıkıntı Muhsin Yazıcıoğlu bunlara kafa kaldırdı yok ettiler ve daha nicelerini. Yazacak çok şey var ama anlayacağından emin değilim.
Sen ne anlatıyon hocam ya bide senle uğramayak. 3 tane utangaç akpli ile uğraşmak zaten yorucu

Shix2x

80+ Bronze
Tamamm sensin, tek sorun apk. Tek yolsuzluk da onlarda tek yalayici da onlarda.

CupOk

80+ Bronze
çok engelli gördüm senin gibisine ilk defa rastladım sence seçim gününden mi bahsettim ben adı güzel
Ben sana hiç bişey demiyorum ya. Hem diyorsun ki zafer partisi iyi o zaman gidip destekleseydin seçim günü dedim sen bana o gün inşaattaydım dedin. Ceva verince ben seçim gününden mi bahsediyorum diyorsun. Başka hangi günden bahsedicem konumuz zaten seçim günü

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
dönen oyunu izledim derken hiç bir şeyin bizim elimizde olmadığını ve piyon bile olmadığımız vurgulamaya çalıştım hele şükür tercüme eden biri çıktı ama gene de bu 1 oy 1 oy kanka sana söz rp leri satana anlatamazsın bu beklesin dursun baharları kışlardan paçasını kurtarabilirse tabi

CupOk

80+ Bronze
Tamamm sensin, tek sorun apk. Tek yolsuzluk da onlarda tek yalayici da onlarda.
Ya kardeşim ben akp jötü diğer kalan hepsi iyi demiyorum en beteri akp diyorum aloo 2 gün sonra millet meclisinde bölücü lideri apo konuşma yapacak hala akp ye laf kondurmuyorsunuz

CupOk

80+ Bronze
dönen oyunu izledim derken hiç bir şeyin bizim elimizde olmadığını ve piyon bile olmadığımız vurgulamaya çalıştım hele şükür tercüme eden biri çıktı ama gene de bu 1 oy 1 oy kanka sana söz rp leri satana anlatamazsın bu beklesin dursun baharları kışlardan paçasını kurtarabilirse tabi
Ya reis bi git allah aşkına erdoğana tek laf yapmadın şurda gelmiş ekreme laf ediyorsun ama ben akpli değilim ayn knk bende yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

pazar günü çalıştım diye bir şey yazmış mıyım dostlar 😣
ben seçim günü osura osura uyumuşsun dedim konumuz SEÇİM GÜNÜ beyinsiz misin arkadaşım sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
Ya kardeşim ben akp jötü diğer kalan hepsi iyi demiyorum en beteri akp diyorum aloo 2 gün sonra millet meclisinde bölücü lideri apo konuşma yapacak hala akp ye laf kondurmuyorsunuz
bak bak nasıl saldı kendini kars kasarı gibi dürzü az önce ben bölücü liderini meclise gelsin konussun diyen chp yi eleştirirken carlıyodun hani akp'den iyilerdi noldu şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,716
Üyeler
169,609
Son üye
İsacan12
Top Bottom