Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

CupOk

80+ Bronze
Sirkiye evet bir sorun göremedim Sirke gitmeyi severiz sevemez miyiz
Bu ülke gündemini 3 gün sonra unutanların olduğu ülkeye anca sirk denir zaten. Bir depremde 100k den fazla can verdik ama sayfa sayfa yazılarda akp ye tek laf söyletmediler. 25 senedir istanbulda deprem bekleniyor hala bir önlem yok kaçanlar kurtuldu kalanlar ölsün banane modunda bir hükümet var başta. Aman banane ya deprem mi oldu suçlu muhalefet nolcak, akp den başkası gelse 150k kişi ölürdü akp den devam

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Kardolar merhaba Demacia da aldığım duyumlara göre Caitlyn Heimerdenger Partisi(CHP) 2 tane aday gösterip Annie K'Sante Piltover Partisi (AKP) tek aday gösterecek bilgisi yer alıyor. Demacia da ki hücrede olan sylas ın ise seçimden önce çıkarılıp Zonya Partisi (ZP) ile tek başına aday olup rey alacağı ve oyları bölüneceği düşünülüyor. Erken seçime gidecek olan Demacia için ne düşünüyorsunuz AKP tekrar iktidar mı olacak zaun bu konu hakkında tartışma güdülmemesi için uğraşıp Demacia ile dostluk bağları kurmaya çalışıyor. Şu an kredi çekip ağır şekilde sarı renkli eşya (spatula) alıp fiyatların patlamasını bekliyorlar bu durum çok şaşırtıcı. 1RP=35DL (riot parası(RP)+Demacia Lirası(DL) nin değerinin 1RP=60DL olacak diye düşünmek sizce doğru mu? Ayriyeten 1-2 ay içinde kıl yumağı Trundle'ın trol ordusunu dağıtıp Annie yi kahraman olarak ilan edilmesine sebebiyet verdirip annie k'sante piltover partisini (akp) yi tekrar iktidara taşıyacağı duyumları bulunmaktadır. Ek olarak da yayımlanacak yeni Demacia anayasası ilk seçimde en yüksek oy alanı lider kabul edebilir şeklinde ayar yapılabilir mi?
Yakın zamanda birilerinin gözü açılırsa Demacia Kralı Jarvan IV'ün aslında üstün Ionia cesaret madalyasına sahip olduğunu ve Noxus'un derin devletinin ne derse yaptığını fark edebilirsiniz. Noxus'un emriyle Ionia savaşındaki sağladığı destekleri bir gün birileri görecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Yuzarsef
Yakın zamanda birilerinin gözü açılırsa Demacia Kralı Jarvan IV'ün aslında üstün Ionia cesaret madalyasına sahip olduğunu ve Noxus'un derin devletinin ne derse yaptığını fark edebilirsiniz. Noxus'un emriyle Ionia savaşındaki sağladığı destekleri bir gün birileri görecek
Hatta daha da gözünüzü açarsanız jarvan dahil tüm kişilerin birer hiçlik kuklası olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm Demacia-noxus-Piltover-İyonya ve dahi nice diyarlar Aurelion Sol dahi hiçlik den gelen kişiler ve onların altınları tarafından yönetilir. Zoe gibi Aatrox gibi hava bassanız da piyon sadece piyondur. Dünyada hiç bir devlet kendi parasını basamaz bastırmazlar ve para dediğiniz banknotlar bir günde çöp olunca Tanrının parasını (altın-gümüş) arayacak ama bulamayacaksınız. Ne zaman ki minyonlar inhibitörler ve kendilerinden büyük olanlar için ölmeyi bırakır ve hayatlarını yaşarlar ise işte o an dünya güzel bir yer olacaktır.

!!!Minyonlara Özgürlük!!!

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi

Carleone

80+
Bu ülke gündemini 3 gün sonra unutanların olduğu ülkeye anca sirk denir zaten. Bir depremde 100k den fazla can verdik ama sayfa sayfa yazılarda akp ye tek laf söyletmediler. 25 senedir istanbulda deprem bekleniyor hala bir önlem yok kaçanlar kurtuldu kalanlar ölsün banane modunda bir hükümet var başta. Aman banane ya deprem mi oldu suçlu muhalefet nolcak, akp den başkası gelse 150k kişi ölürdü akp den devam

Beyler bu elemanlara laf anlatmak mümkün değil o yüzden bu bir kuruş değeri olmayan mahlukatlara saygılı davranmanın mantığı yok aynen it muamelesi yapacaksın severler çünkü Tayyar bunları öyle farklı farklı pozisyonlarda seyapiyor. KeMalin de itleri var ama hepsinin sahibi Tayyar ama o da başkasından emir alıyor zaten bizim dangalaklara sorsan bu Tayyar dünyayı yönetiyor ulan diğer liderler sizinkini şeyine takmıyor yıkık ezikler 😀

CupOk

80+ Bronze
Beyler bu elemanlara laf anlatmak mümkün değil o yüzden bu bir kuruş değeri olmayan mahlukatlara saygılı davranmanın mantığı yok aynen it muamelesi yapacaksın severler çünkü Tayyar bunları öyle farklı farklı pozisyonlarda seyapiyor. KeMalin de itleri var ama hepsinin sahibi Tayyar ama o da başkasından emir alıyor zaten bizim dangalaklara sorsan bu Tayyar dünyayı yönetiyor ulan diğer liderler sizinkini şeyine takmıyor yıkık ezikler 😀
Tek sorun akp mi ? uzayda yaşıyorum haberim yok da
20250218_210401.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Yuzarsef
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Yuzarsef
Olabilir hocam tartışıyoruz şurda
o zaman diyeyim senin verdiğin oy cidden bir işe yaramıyor 85m demacia lı bi araya gelse liste dışı birine bile oy verse sistem değişmez kuralları koyanların amacı dışında hiç bir şey yapamazsın.

CupOk

80+ Bronze
o zaman diyeyim senin verdiğin oy cidden bir işe yaramıyor 85m demacia lı bi araya gelse liste dışı birine bile oy verse sistem değişmez kuralları koyanların amacı dışında hiç bir şey yapamazsın.
hocam en azından hükümetin gitmesi için bir şeyler yapıyorum. Elimden gelen oy vermek. Seçim günü osura osura yatıp siz gidin oy verin ben büyük oyunu gördüm kanzi demekten iyidir

Carleone

80+
Kardo ben seni anladım ama demek istediklerini çok yanlış ifade ediyorsun.
Böyle mahlukatlara durum güzellikle ifade etme vakti çoktan geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam en azından hükümetin gitmesi için bir şeyler yapıyorum. Elimden gelen oy vermek. Seçim günü osura osura yatıp siz gidin oy verin ben büyük oyunu gördüm kanzi demekten iyidir
KeMal denen lanet bunak herifi ben keyfimden desteklemedim elimizde o vardı ne yapalım yani

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Düşünme seviyesini CupOk seviyesinde bırakacaksın fazlası zararlı :D Mesajlar beni yardı akşam akşam iyi oldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,075,965
Üyeler
170,956
Son üye
Its.Rui
Top Bottom