Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

CupOk

80+ Bronze
KK toplum içinde başarısız görünen bir aday hocam ben kazanamayacağını 2020 den beri söylüyorum. Çünkü halk gözünde kazanamayacak biri adaydı. En iyi seçim mansur veya imamdı fırsatı elinin tersiyle itip halkın fikrine saygı duymadığı için kaybetti. akp lileri geçin yeniden refah partili insanlardan bile duyum alıyordum bu konuda ( Mansur aday olursa veririz. )
Sen benle bu kadar aynı düşüncedeyken neden bana laf attın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Yuzarsef
kk nin allah belasını versin onun yüzünden hala utangaç akplilerle uğraşıyoruz
Bence sende anlayamamışsın ben KK yı severim en azından Özgür gibi ;

Minareler Süngü,
Kubbeler Miğfer.
Eğğ şey neydi,
Asker saldır Allah-u Ekber.

Otantik otantik şiir okumuyordu.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sen benle bu kadar aynı düşüncedeyken neden bana laf attın
Adam akp iyiydi demiyordu çünkü :D ben akp de chp de iyi demiyorum. Bana göre 2 parti de şuan saçmalıyor. Hatta gündem partilerinin hepsi saçmalık. Chp ye Atatürk partisi diyenler gelir şimdi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Yuzarsef
KK toplum içinde başarısız görünen bir aday hocam ben kazanamayacağını 2020 den beri söylüyorum. Çünkü halk gözünde kazanamayacak biri adaydı. En iyi seçim mansur veya imamdı fırsatı elinin tersiyle itip halkın fikrine saygı duymadığı için kaybetti. akp lileri geçin yeniden refah partili insanlardan bile duyum alıyordum bu konuda ( Mansur aday olursa veririz. )
imam seçim bile değildi adam oryantel gibi bence mansur da nedense kaçıyor habire. Demacia içinde dinamikler farklı işliyor.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
imam seçim bile değildi adam oryantel gibi bence mansur da nedense kaçıyor habire. Demacia içinde dinamikler farklı işliyor.
Sebebi söyliyim Chp de bazı sivri zekalar istanbul ve ankarayı kaybetmemek uğruna çok afedersiniz Cumhurbaşkanlığını verdiler. Cumhurbaşkanlığı gidince neyin gtttiğini de yazmiyim mülakatım var 1 hafta sonra :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Yuzarsef
Hatta gündem partilerinin hepsi saçmalık.
sen halkın %100'üne karşı mısın kardo?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebebi söyliyim Chp de bazı sivri zekalar istanbul ve ankarayı kaybetmemek uğruna çok afedersiniz Cumhurbaşkanlığını verdiler. Cumhurbaşkanlığı gidince neyin gtttiğini de yazmiyim mülakatım var 1 hafta sonra :D
Ne diyeyim bu konuda haklısın. Bende açık açık bir şey demiyorum Demacia'dan bahsediyorum dediklerimin hepsini mabadımdan uydurdum. Tamamen hayal dünyam benim.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
sen halkın %100'üne karşı mısın kardo?
80 civarı diyebilirim. Kim chp veya akpye neden attığını biliyor ? adama Chp deki saçmalıkları anlatıyorum bana diyorki kime atıcaz adam mı var ? yalansa yalan de hocam şuan chp liyim diyenlerin akp lilerden hiçbir farkı yok.

80 civarı diyebilirim. Kim chp veya akpye neden attığını biliyor ? adama Chp deki saçmalıkları anlatıyorum bana diyorki kime atıcaz adam mı var ? yalansa yalan de hocam şuan chp liyim diyenlerin akp lilerden hiçbir farkı yok.
Takım tutar gibi parti tutturmaya alıştırmışlar bizim halkı :D Atatürkün 6 okunu sokakta sor kim bilir ? :D

CupOk

80+ Bronze
Adam akp iyiydi demiyordu çünkü :D ben akp de chp de iyi demiyorum. Bana göre 2 parti de şuan saçmalıyor. Hatta gündem partilerinin hepsi saçmalık. Chp ye Atatürk partisi diyenler gelir şimdi :D
hiç olmazsa erdoğan dış siyasette bir tecrübe sahibi hadi çıkarın trump karsısına özgür özeli kıcıyla güler eliyle iterler adamı
şunu diyen adam bu ya şu deliyi övme lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Yuzarsef

Takım tutar gibi parti tutturmaya alıştırmışlar bizim halkı :D Atatürkün 6 okunu sokakta sor kim bilir ? :D
sen saygıyı hak ediyorsun kardom bu gece rahat uyuyabilirsin.

Aga sende adam akp li değil diye gömdükçe gömdün da ben üzüldüm yapma.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Kendini dış siyasette iyi göstermeyi bilen biri diyebiliriz yanlışı bu. Halka karşı propaganda yapmayı iyi biliyor.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
ama hocam akpyi övüp akp li değilim dersen bir yerlerimle gülerim buna ne diyim
Ben mesajların tamamını da okuyamadım sadece etiketlendiğim kısımlar :D dediğim gibi kendini iyi göstermeyi biliyor yanılabilir yani insan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,713
Üyeler
169,608
Son üye
orc1402
Top Bottom