Neler Yeni

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
muhalifmiş ayn bende yedim. Akp kötü diyince ama abi chp iyi mi sanki diyen 15 yaş velet kendisi büyük ihtimal
velet dediğin herif kucağına nur topu gibi çocuğu verir saygımızı bozmadan yorum yaptık konuyla alakalı, kudurmuş itt gibi sağa sola saldırmanın anlamı yok ilk yaptığım yorumda da dediğim gibi canı gönülden istiyorum başımızdan gitmelerini fakat yok abicim yok gitse kim gelecek daha beteri gelecek, savunduğunuz partinin İstanbul büyükşehir belediye başkanının o kadar söz verip yaptığı icraatleri gördük alayı sövüyor imamın oğluna noldu hani şöyle yapıyordu böyle yapıyordu uçuyodu kaçıyordu nerde? adamların siyaset anlayışına bak meclise çıkıp kırmızı kartla hükümeti protesto ediyorlar bunlar mı ayakta tutacak memleketi güldürmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar apoyu meclise getiriyor ama abi alternatifi yokki abi akp den başkası yönetemez abi :kekw: . Ulan saman beyinli istanbulda oturuyorsan ölüp gideceksin önlem alınmamasından dolayı akp övüyorsun hala
lan yaramazın evladı utanmaz ahlaksız bu vatanın evladı binlerce şehit toprağa girdi savunduğunuz partinin meclise davet ettiği terör örgütü başı yüzünden tabi istemem insanların eline koz verirlerse millet de çıkar yüzünüze vurur napacaklardı helal olsun çok doğru karar mı diyeceklerdi Allah için durmayın şu ülkede sizin gibi insanlara bu memleketin ihtiyacı yok

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
20250218_210731.jpg

velet dediğin herif kucağına nur topu gibi çocuğu verir saygımızı bozmadan yorum yaptık konuyla alakalı, kudurmuş itt gibi sağa sola saldırmanın anlamı yok ilk yaptığım yorumda da dediğim gibi canı gönülden istiyorum başımızdan gitmelerini fakat yok abicim yok gitse kim gelecek daha beteri gelecek, savunduğunuz partinin İstanbul büyükşehir belediye başkanının o kadar söz verip yaptığı icraatleri gördük alayı sövüyor imamın oğluna noldu hani şöyle yapıyordu böyle yapıyordu uçuyodu kaçıyordu nerde? adamların siyaset anlayışına bak meclise çıkıp kırmızı kartla hükümeti protesto ediyorlar bunlar mı ayakta tutacak memleketi güldürmeyin

İstanbul büyükşehir belediye başkanının o kadar söz verip yaptığı icraatleri gördük alayı sövüyor imamın oğluna
Screenshot_2025-02-18-21-10-27-370-edit_com.kiwibrowser.browser.jpg

sana ne cevap vericem sen bana karadenizden gelen bedava doğalgazdan haber versene

lan yaramazın evladı utanmaz ahlaksız bu vatanın evladı binlerce şehit toprağa girdi savunduğunuz partinin meclise davet ettiği terör örgütü başı yüzünden
Abi akp ve mhp yi savunan sensin ben değilim, niye bana akp li diyorsun anama sövsen bu kadar üzülmezdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

sana ne cevap vericem sen bana karadenizden gelen bedava doğalgazdan haber versene
Abi akp ve mhp yi savunan sensin ben değilim, niye bana akp li diyorsun anama sövsen bu kadar üzülmezdim
sevgili abim sen beni anlamıyorsun bak bende biliyorum attıkları adım yalan alayı soyguncu TC. sınırları içerisinde bulunan tüm resmi kurum ve birimlerde kendi yandaşcıları ve adamları var oturdular koltuğa gitmiyorlar keyfi alem ediyorlar vatandaşın hakkına giriyorlar emin olun sizden çok ben nefret ediyorum ama güzel abim canım abim bana parmakla göster şunlar yapar de ya ben başlıkta ki chp yazısından yola çıkarak ilk bir yorum yaptım bunun üstüne siz bana akpartiyi savunuyorsun dediniz ulan savunmuyorum sevmiyorum da ama hem vallahi hem billahi alternatif bir aday yok hele kemal kılıcdaroğlu, özgür özel, chp bunları duyunca tüylerim diken diken oluyor hiç olmazsa erdoğan dış siyasette bir tecrübe sahibi hadi çıkarın trump karsısına özgür özeli kıcıyla güler eliyle iterler adamı insallah bu devran böyle sürmez her firavunun bir musası vardır çıkar elbet birileri tayyibin bileğini bükecek

CupOk

80+ Bronze
erdoğan dış siyasette bir tecrübe sahibi hadi çıkarın trump karsısına özgür özeli kıcıyla güler eliyle iterler adamı insallah bu devran böyle sürmez her firavunun bir musası vardır çıkar elbet birileri tayyibin bileğini bükecek
_109265607_mektup-nc.jpg

Trump dediğin erdoğana apt*l diyen miydi?

Ben de şöyle söylüyorum kim gelirse gelsin akp ve erdoğandan daha iyi yönetir. Şu ''dış siyasette iyi'' balon lafını da kullanmayın. Dış siyasette kime laf attıysa ya özür dilemiş ya da kapısında bekletilmiş birisi erdoğan

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
aletimin kırma kolu ben tayyibi seviyorum diye bir şey mi diyorum

hacım kafanda beyin yerine saman mı var senin akparti keşke gitsin diyorum iyi yönetiyorlar demiyorum fakat gözle görüneni inkar etmeye gerek yok şuanda chp hükümet olmaya alternatif olarak düşünülebilecek bir parti değil maalesef
Adam akp iyi yönetiyor veya kötü yönetiyor dememiş ? Chp ye 2 laf gelince hemen karşıdakini ak partili yapın :D ak partililerden bi farkınız yok sizin şuanda hocam. Taraf tutar gibi parti tuıtuyorsunuz. Biz yapılan yanlışa yanlış diyoruz. Selo niye içerde demiyoruz mesela imamoğlu da yönetse merak etme istanbulda ölüp gideceksin :D Ama burda kimse istanbulu imamoğlu iyi yönetiyor diyemez kötünün iyisidir imamoğlu. Taksi sorununu çözdün mü kardeşim sen ilk başta bana onu söyle aa dur 3 bin yeni sarı yollara düştü taksi sorunu çözüldü :D Hadi taksi çevir de bin hahah :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
Alıntıyı görüntüle
Trump dediğin erdoğana apt*l diyen miydi?

Ben de şöyle söylüyorum kim gelirse gelsin akp ve erdoğandan daha iyi yönetir. Şu ''dış siyasette iyi'' balon lafını da kullanmayın. Dış siyasette kime laf attıysa ya özür dilemiş ya da kapısında bekletilmiş birisi erdoğan
dostum insallah dediğin gibi olur da ben yanılırım ne diyim umarım hayal ettiğiniz gibi güllük gülüstanlık yönetecek birileri çıkar akp yancısı muamelesi yaptığın ben seçimlerde oy kullanmadım bu arada sadece arkama yaslandım ve dönen oyunu izledim bundan sonra da öyle olacak nasıl olsa bizim vatandaşımız akıllanmaz gene oyunu saraya atar

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
sevgili abim sen beni anlamıyorsun bak bende biliyorum attıkları adım yalan alayı soyguncu TC. sınırları içerisinde bulunan tüm resmi kurum ve birimlerde kendi yandaşcıları ve adamları var oturdular koltuğa gitmiyorlar keyfi alem ediyorlar vatandaşın hakkına giriyorlar emin olun sizden çok ben nefret ediyorum ama güzel abim canım abim bana parmakla göster şunlar yapar de ya ben başlıkta ki chp yazısından yola çıkarak ilk bir yorum yaptım bunun üstüne siz bana akpartiyi savunuyorsun dediniz ulan savunmuyorum sevmiyorum da ama hem vallahi hem billahi alternatif bir aday yok hele kemal kılıcdaroğlu, özgür özel, chp bunları duyunca tüylerim diken diken oluyor hiç olmazsa erdoğan dış siyasette bir tecrübe sahibi hadi çıkarın trump karsısına özgür özeli kıcıyla güler eliyle iterler adamı insallah bu devran böyle sürmez her firavunun bir musası vardır çıkar elbet birileri tayyibin bileğini bükecek
Ben Ümit ağamı beğeniyorum hocam. Atatürkün partisine layık bir insan ama gel gör ki Selocuları doldurmuşlar partiye :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Abidin
Adam akp iyi yönetiyor veya kötü yönetiyor dememiş ? Chp ye 2 laf gelince hemen karşıdakini ak partili yapın :D ak partililerden bi farkınız yok sizin şuanda hocam. Taraf tutar gibi parti tuıtuyorsunuz. Biz yapılan yanlışa yanlış diyoruz. Selo niye içerde demiyoruz mesela imamoğlu da yönetse merak etme istanbulda ölüp gideceksin :D Ama burda kimse istanbulu imamoğlu iyi yönetiyor diyemez kötünün iyisidir imamoğlu. Taksi sorununu çözdün mü kardeşim sen ilk başta bana onu söyle aa dur 3 bin yeni sarı yollara düştü taksi sorunu çözüldü :D Hadi taksi çevir de bin hahah :D
olur mu kanka lafta kendileri en büyük vatan severler ülkenin iyiliğini istiyorlar o yüzden ak parti düşmanılar o yüzden Atatürk çok yaşasın bin yaşasıncılar seveni yere göğe sığdıramazlar nötr yaklaşanlara çomar muamelesi yaparlar o yüzden apo içerden cıksın meclise gelsin diyenleri adam yerine koyup ayırırlar çok vatan severler işlerine gelmeyen bir şey oldu mu bilmem neyine koyduğumun ülkesi demekten de geri durmazlar kendi kanından olan türkü siyasi düşüncesi bir olmadığı için yerin dibine sokmaya çalışan ama kendilerinin ne kadar ucuz göründüklerinin farkında olmayan insanlar bunlar boşvereceksin gelsin başlarına cumhuriyet halk partisi o zaman da hoşlarına gitmeyen bir şey olursa kırmızı kart gösterirler

CupOk

80+ Bronze
Benim taraf tuttuğum tek mesaj göstersene. Adam ne dediyse gayette tarafsız şekilde cevap verdim. Adam onca şeye rağmen akp den başka yönetebilecek birisi yok diyor. Şimdi bu adama akpli demeyelim de ne diyelim. Ben çıksam daha iyi yönetirim ülkeyi. Ömrünüz boyunca akp den başka yöneten görmediğinizden dolayı erdoğandan başkasını aklınız hayal edemiyor

CupOk

80+ Bronze
nötr yaklaşanlara çomar muamelesi yaparlar
sen nötr yaklaşmıyorsun. Atürkü severim sayarım diyorsun ama emanetine küfür edenlerden başkası yönetemez diyorsun. Destek vermiyo gözüküp aslında akpye destek vermiş oluyorsun. Daha 2 gün önce atatürkçü subayları ordudan attılar. Vatanını seven şunu yapanlara destek vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,948
Üyeler
170,955
Son üye
ufukkayaa
Top Bottom