Neler Yeni

Yardım Burun kıl alma hk yardm

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
ışıklı ortamda baya gözüküyo içerden kıl ve elimle ucuna değsem bile hissediyorm

burun kılları nasl alablrm. makine varsa makine önerisi olan veya bşka bişey

gavanoz

80+
hocam berbere gittiğinizde ağda isteyin 1 aya kadar çıkmaz zaten ortalama o kadar rahatsız oluyorsanız

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
ışıklı ortamda baya gözüküyo içerden kıl ve elimle ucuna değsem bile hissediyorm

Burun kılı alınmaz zararlıdır. İnce bir makasla kısalt rahatsız edici düzeyde ise. Ağda falanda yaptırmayın.

hopecrash

80+ Bronze

kendim bu makineyi kullanıyorum.
başlıkların bulunduğu fotoğrafta ilk başlık işimi görüyor.

berberden berbere değişmekle birlikte kimisi makas ucuyla makineyle vs. ile burun kıllarını alıyorlar
not: ırsi olarak burun kıllarının coşması da muhtemel

dnzz

80+
Berbere gittiğinde söyle ağda veya makinesi var ona göre alır ağdayi bugünün tamamına sürmüyor hafif içeri doğru kulak copuyle alir

gavanoz

80+
içinemi sürüyo knk nsl oluyo yaptırdnmı ?
acıyomu ya
bir parmak boğumu belki daha kısa bi şekilde içeri doğru sıvı ağdayı iyice kıllara yapıştırıp kurumasını belkiyor kuruyunca çekip koparıyor biraz acıyabilir pek önerilecek bişey değil tahriş yapabilir hassas cildiniz varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Onur Yücel
Ağda yaptırma , kaş makasları var küçük onunla gir uçlardan kısalt yalnızca veya makinelerin uçları var onun için onu tak onunla hafif al. Arkadaşın attığı gibi küçük koni şeklinde başlık var

Top Bottom