bugün bir arkadaşıma sattım kargoladım ak680 kim dedi rgb yok diye fıstık gibi var hemdeİki klavye arasında kaldım ajazzda RGB yokmuş reddragondanda emin olamadım öneriniz nedir bütçem 1200
He bilmiyordum rainbow sanıyordum teşekkürler nerden almalıyım Trendyolda 1199 Alınır mı?bugün bir arkadaşıma sattım kargoladım ak680 kim dedi rgb yok diye fıstık gibi var hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca söylediğiniz redragonu 2ye böler bence
burada daha ucuz cashback veya indirim kuponun varsa daha uyguna gelirHe bilmiyordum rainbow sanıyordum teşekkürler nerden almalıyım Trendyolda 1199 Alınır mı?
Amazonda kaç günde gelir tahminiburada daha ucuz cashback veya indirim kuponun varsa daha uyguna gelir
prime varsa 1-2 günde gelirAmazonda kaç günde gelir tahmini
bende sıfırdı arkadaşa 850 ye saldım 1200e de güzel klavye dengi yok sıfır bakarsan hotswapple vesaire özelliklerini de göz önüne alırsakHe bilmiyordum rainbow sanıyordum teşekkürler nerden almalıyım Trendyolda 1199 Alınır mı?
bende sıfırdı arkadaşa 850 ye saldım 1200e de güzel klavye dengi yok sıfır bakarsan hotswapple vesaire özelliklerini de göz önüne alırsak
bilindik bir satıcı varsa ordan alın
Sizdeki model mucai olabilir mi? Bende de vardı ak680. Rainbow ışıkları var.bugün bir arkadaşıma sattım kargoladım ak680 kim dedi rgb yok diye fıstık gibi var hemde
ayrıca söylediğiniz redragonu 2ye böler bence
hocam base hali rainbow, yazılımı yüklenmemiş hali. Kendisinin yazılımı var yazılımını indirdiniz mi?Sizdeki model mucai olabilir mi? Bende de vardı ak680. Rainbow ışıkları var.
Benim bulabildiğim tek yazılımı vardı o da çok vasattı. Yanlış olanı indirmiş olabilirim yada hiç dikkat etmedim ışık kısmına.hocam base hali rainbow, yazılımı yüklenmemiş hali. Kendisinin yazılımı var yazılımını indirdiniz mi?
hocam bi bakayım bulursam ben size atayım klavye hala yanınızda mı?Benim bulabildiğim tek yazılımı vardı o da çok vasattı. Yanlış olanı indirmiş olabilirim yada hiç dikkat etmedim ışık kısmına.