Neler Yeni

Geeky GK61 vs EK871GTR vs Ajazz AK680 Max

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam misal switchler bozuldu tr de kaliteli switch satıyorlar mı elde kalmasın sonra yedek veriyor da 100 tuşa yetmez 4 5 tane switch
Türkiye satıcılarından switch almanızı önermem çoğu güzel değil veya çok pahalıya satıyorlar alacaksanız Sahibinden gibi 2. el sitelerinden alabilirsiniz. AliExpress veya Temu'dan rahatlıkla beğendiğiniz switchi alıp değiştirebilirsiniz.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Türkiye satıcılarından switch almanızı önermem çoğu güzel değil veya çok pahalıya satıyorlar alacaksanız Sahibinden gibi 2. el sitelerinden alabilirsiniz. AliExpress veya Temu'dan rahatlıkla beğendiğiniz switchi alıp değiştirebilirsiniz.
Hocam ak992 ile a820 miydi neydi onun farkı ne ak992 150 200 TL daha ucuz mesela

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Ak820 Pro'nun switchleri daha iyi ve TFT ekranı var, Ak992'nin tek avantajı numpade sahip olması.
Hangisini almalıyım ya hile ve oyun ve normal hesap şifrelerini güvenlik gereği çalınma vb şeylere korumak amaçlı 100 150 karakterli şifre kombinasyonu kullanıyorum numpad olmadan zor oluyor kendimce acaba ak820 pro 3 mü alsam ekran da var sağ altta onda yoksa ak992 mı alsam

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Hangisini almalıyım ya hile ve oyun ve normal hesap şifrelerini güvenlik gereği çalınma vb şeylere korumak amaçlı 100 150 karakterli şifre kombinasyonu kullanıyorum numpad olmadan zor oluyor kendimce acaba ak820 pro 3 mü alsam ekran da var sağ altta onda yoksa ak992 mı alsam
Hocam numpad şartsa acı çekmemek için Ak992 alın derim ileride switchlerini değiştirirsiniz TFT ekran bana kalırsa çok gerekli bir şey değil her türlü 2 klavyenin de sizi üzeceğini sanmam.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Hocam numpad şartsa acı çekmemek için Ak992 alın derim ileride switchlerini değiştirirsiniz TFT ekran bana kalırsa çok gerekli bir şey değil her türlü 2 klavyenin de sizi üzeceğini sanmam.
Eksi yönü sanırım klavye tr q olarak gelmiyor oluşu onu nasıl yaparız hocam 🥲
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pbt tuş takımı alsak misal razer ın klavyeye uyar mı misal

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Evet kullanabilirsiniz.
sence ne alayım hocam temudan almak istemiyorum istememin sebebi şu hocam amazonda satıcı amazon olmasa bile 30 gün içinde koşulsuz iade var o yüzden alışamadım sevmedim misal klavyeyi iade hakkım mevcut ondan dolayı sizce ne alayım hocam ak820 pro mu yoksa ak992 mi ? tr ye çevirmek için wraith key alırım tuş takımı direkt tr diline çevirir kullanırım klavyeyi rahatlıkla

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim konum dışımda her şeyi konuşmuşsunuz çok sağolun ya ben de birileri cevap yazdı diye seviniyorum bir sürü bildirim gelmiş :peeposad::uzgunpeepo:

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
benim konum dışımda her şeyi konuşmuşsunuz çok sağolun ya ben de birileri cevap yazdı diye seviniyorum bir sürü bildirim gelmiş :peeposad::uzgunpeepo:
Hocam Ak820 Max alıp geçin bence çok düşünmeye gerek yok gece tuş takımının rengini görüyorsunuz zaten klavyenin rengini değil tuş takımını değiştirirsiniz en kötü :D.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam Ak820 Max alıp geçin bence çok düşünmeye gerek yok gece tuş takımının rengini görüyorsunuz zaten klavyenin rengini değil tuş takımını değiştirirsiniz en kötü :D.
hocam zaten 1600 tl klavye fazladan bir harcama benim için bir de ekstradan keycap harcaması yapasım yok çok kararsız kaldım

Top Bottom