Neler Yeni

Peşin Fiyatına 9 Taksit A55 256GB

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Samet can
Hepsiburada üzerinden 18799TL fiyatla siyah 256Gb Samsung a55 aldım. İnternet üzerinden taksit seçeneği gözükmüyor ama mobilden gözüküyor alışveriş kredisi seçeneği ile alım yapıp devam ederseniz orada da çıkıyor. Sanırım kuveyt müşterisi olma şartı var emin değilim müşteri temsilcileri bile bilmiyor kampanyayı.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Hepsiburada üzerinden 18799TL fiyatla siyah 256Gb Samsung a55 aldım. İnternet üzerinden taksit seçeneği gözükmüyor ama mobilden gözüküyor alışveriş kredisi seçeneği ile alım yapıp devam ederseniz orada da çıkıyor. Sanırım kuveyt müşterisi olma şartı var emin değilim müşteri temsilcileri bile bilmiyor kampanyayı.
Hayırlı olsun eğer özelleştirme (custom rom vb.) ile uğraşmıyorsan Samsung gerçekten güzel marka a54 vardı bendede redmi ye geçtim daha kolay özelleştirilebiliyor diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Samet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun eğer özelleştirme (custom rom vb.) ile uğraşmıyorsan Samsung gerçekten güzel marka a54 vardı bendede redmi ye geçtim daha kolay özelleştirilebiliyor diye
Teşekkür ederim. Yok öyle işlerle hocam note8 vardı sıkıldım artık donma reklam hatalardan o yüzden samsung aldım. Günlük kullanıcıyım oyun vs yok zaten mobilden oyun oynama mantığını da çok anlamıyorum :D

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Teşekkür ederim. Yok öyle işlerle hocam note8 vardı sıkıldım artık donma reklam hatalardan o yüzden samsung aldım. Günlük kullanıcıyım oyun vs yok zaten mobilden oyun oynama mantığını da çok anlamıyorum :D
aynısı bende de var 256 gb güzel telefon bazen parmak izi düzgün okumuyor onun dışında büyük bi sıkıntı yaşamadım hayırlı olsun

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yakup Bolat
Tam olarak nasıl yapıyoruz ben baktım fakat faiz koyuyor

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Furkan

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
mehmet ali oğuz
Evet kuveyttürk abonesiyim gene faiz cıkıyor çok güzel denk gelmiş sana ho :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Samet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla arkadaşlar kusura bakmayın sizde neden olmadı bilmiyorum veya neden oldu. Hepsi burada satıcıdan deneyin birde bende oradan almışım uygulamada al. Taksit seçeneği de kuveytte çıkıyordu. Kişiye özel kampanya olabilir belki. Teşekkürler güzel oldu benim için.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
mehmet ali oğuz
Evet satıcı hepsiburada oldumu 9 cıkıyor faizsiz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kerem Macit
Valla arkadaşlar kusura bakmayın sizde neden olmadı bilmiyorum veya neden oldu. Hepsi burada satıcıdan deneyin birde bende oradan almışım uygulamada al. Taksit seçeneği de kuveytte çıkıyordu. Kişiye özel kampanya olabilir belki. Teşekkürler güzel oldu benim için.
Hocam kampanyadan faydalanmak için kuveyttürk müşterisi olmak gerekiyor mu acaba?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam kampanyadan faydalanmak için kuveyttürk müşterisi olmak gerekiyor mu acaba?
Yüksek ihtimalle limiti nedir bilmiyorum direk ıphone 16 denedim :D olmadı teklif cıkmadı belli bir limiti var herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,875
Üyeler
168,207
Son üye
Unlockman55
Top Bottom