Neler Yeni

Peşin Fiyatına 9 Taksit A55 256GB

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Samet can

burak0ruc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak
denedim ben. kuveyttürk teklif bile vermedi :)
Diğer bankalar vade farkı ekliyor

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Volkan
Hepsiburada limiti ile baktım 9 takside 24 bin oluyor.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
mehmet ali oğuz

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Volkan
Sizin tercihiniz hocam hali hazırda kuveytürk ile işlem yapanlar için daha büyük bir avantaj.
Evet , sonra telefonlardan kurtulmak çok zor. Ha bire arayıp duruyorlar. Her şeyi iptal ediyorum aramasinlar diye yine aynı. En son borcum var size niye araliyorsunuz dedim yok beyefendi demez mi, ee dedim o zaman. Hala arayan banka var bir defa kart aldım iptal ettirene kadar akla karayi seçtim. Kuvety değildi ama bankaların hepsi öyle m

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet , sonra telefonlardan kurtulmak çok zor. Ha bire arayıp duruyorlar. Her şeyi iptal ediyorum aramasinlar diye yine aynı. En son borcum var size niye araliyorsunuz dedim yok beyefendi demez mi, ee dedim o zaman. Hala arayan banka var bir defa kart aldım iptal ettirene kadar akla karayi seçtim. Kuvety değildi ama bankaların hepsi öyle m
Bende çoğu banka var. Kuveyttürk 1 kere bile aramadı. Akbank gün aşırı arıyor. O yönden kuşkunuz olmasın, aramıyorlar. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Samet can
valla kuveytin bir kere bile aradığına şahit olmadım 4 yıldır var hesabın en çok akbank ile qnb arıyor beni zırt pırt özellikle qnb sürekli sigorta satmaya çalışıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

S21 fe, A35, A55 hangisi alınır sizce arkadaşlar
Şarj ve güncelleme önemli değilse s21fe hala güzel cihaz premium hissini veriyor.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ahmet
Alışveriş kredisi ile Kuveyt'te 9 taksit 0 faiz gözüküyor.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Koray Somuncu
Hepsiburada üzerinden 18799TL fiyatla siyah 256Gb Samsung a55 aldım. İnternet üzerinden taksit seçeneği gözükmüyor ama mobilden gözüküyor alışveriş kredisi seçeneği ile alım yapıp devam ederseniz orada da çıkıyor. Sanırım kuveyt müşterisi olma şartı var emin değilim müşteri temsilcileri bile bilmiyor kampanyayı.
bende alcam 20 bin altı istiyo o fiyata a55 nasıl buldun

Top Bottom