Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kayra
Takım kötü muslera ne yapacak diyenler 3. golü izleyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şampiyon olacağımızı ama avrupada devam edemeyeceğimizi düşünüyorum.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
Gs maçlarını avrupadan avrupaya izleyen biri olarak gsnin gerçekten avrupada neden bu kadar kötü oynadığını anlamış değilim (Fenerbahçe de kötü oynuyor ancak arada bi iyi oynadığı maçlar oluyor ancak Gs bu kadar kolay eşleşmelerde bile kötü oynuyor). Bu maçta çok cezalı var yedek yok vs. diye ayrı tutayım diyorum ama diğer maçlarda da bence kötü oynadı. Ancak ben bunu yönetime yazarım takımda bek yok transfer döneminde trabzondan bir bek için tutturdular ve avrupaya yazamadılar.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Ömür
Adamlar fena geliyor musleranın suçu yok defans armut topluyor okan beyinsizi gitmiş 3 lü defans yapmış senin neyine 3 lü defans bide berkana ana avrat sövmek istiyorum ama ceza alırım şu adam 11 oynicak adammı barışı gitmiş forvete koymuş okanın gitmesi lazım musleranın değil

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kayra
Gs maçlarını avrupadan avrupaya izleyen biri olarak gsnin gerçekten avrupada neden bu kadar kötü oynadığını anlamış değilim (Fenerbahçe de kötü oynuyor ancak arada bi iyi oynadığı maçlar oluyor ancak Gs bu kadar kolay eşleşmelerde bile kötü oynuyor). Bu maçta çok cezalı var yedek yok vs. diye ayrı tutayım diyorum ama diğer maçlarda da bence kötü oynadı. Ancak ben bunu yönetime yazarım takımda bek yok transfer döneminde trabzondan bir bek için tutturdular ve avrupaya yazamadılar.
Kankacım bek olmasa bile sen gidersin az den 4 yemezsin transfer döneminden belliydi gs nin avrupayı düşünmediği.

sirefeee

80+
6 ya kadar yolu var esnafsporun çöp gibi oynuyorlar halısaha takımımız daha iyi oynar bunlardan

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kayra
Adamlar fena geliyor musleranın suçu yok defans armut topluyor okan beyinsizi gitmiş 3 lü defans yapmış senin neyine 3 lü defans bide berkana ana avrat sövmek istiyorum ama ceza alırım şu adam 11 oynicak adammı barışı gitmiş forvete koymuş okanın gitmesi lazım musleranın değil
Bak kanka
10 ye istersin ama sen 13 isabetli gelir 3 ünü çıkartsın buda yok

Seni inandırmak zorunda değilim.
Bak kankacım fenerin 6 yediği maça bak livakovic kaç tane tutmuş gel sonra bana laf anlat tamam?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Ömür
TEK SUÇ OKANIN adamlar 70dk tek kale oynadı doğru düzgün bir atak görmedim

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kayra
1739482081735.png

Sen uğraşma diye attım ben livakovic yarısını tutmuş en azından.

TEK SUÇ OKANIN adamlar 70dk tek kale oynadı doğru düzgün bir atak görmedim
Okan ayrı onun için yeni konu açarız

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
Kankacım bek olmasa bile sen gidersin az den 4 yemezsin transfer döneminden belliydi gs nin avrupayı düşünmediği.
Yönetimin avrupayı bıraktığı fikrine kesinlikle katılıyorum ama baksana biri çıkacak yerine giren adama bak metehan. Bilmyorum yani lig için avrupayı salmaya gerek var mıydı? Zaten ligde şampiyonluk ihtimalin bana göre %70in üstünde.

Ayrıca bek çok önemli bunu bugün oynanan Fenerbahçe maçında gördüm. Kostic önceden avrupa listesinde değildi, takımda orta açan koşan kimse yoktu. Bugün belki her atak Kostic'in kanadından yapıldı. Tabi bek kanat oynaması da bunun bir sebebi.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Kayra
Yönetimin avrupayı bıraktığı fikrine kesinlikle katılıyorum ama baksana biri çıkacak yerine giren adama bak metehan. Bilmyorum yani lig için avrupayı salmaya gerek var mıydı? Zaten ligde şampiyonluk ihtimalin bana göre %70in üstünde.
o konuda katılmıyorum yedek yok takımda osimhen tori davinson cezalı bu 3 adam gs yi ayakta tutan adamlar.

Arda turan+berke özer paketi lazım bu takıma

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
o konuda katılmıyorum yedek yok takımda osimhen tori davinson cezalı bu 3 adam gs yi ayakta tutan adamlar.
Onlar neden ceza yedi geçen maç yani hiç mi uyarmadı teknik ekip bunları. Bakın ne olursa olsun Play-off oynayacağız sarı yemeyin demeleri lazımdı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın çıkma ihtimali kesin olmamasına rağmen Fenerbahçenin cezalı oyuncusu yoktu bu maç.

Top Bottom