Neler Yeni

Amazondan aldığım ssd için iade

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
fre
Amazondan 12 şubatta teslim aldığım kioxia exceria g2 ssd için iade talebi oluşturmak istiyorum. Laptopuma taktığım ssd'nin içine steam dosyalarını atarken çok ısındığını fark ettim ve bunun sonucunda tekrar çıkardım bilgisayardan. İade kabul olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor
Hocam ısısına niye bakıyorsun ki bozulursa garantiye gönderirsin amazonun iyi niyetini suistimal etmeyin

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam ısısına niye bakıyorsun ki bozulursa garantiye gönderirsin amazonun iyi niyetini suistimal etmeyin
Yavaşladığı için dosya atımı ısısına baktım. İyi niyeti suistimal etmek değil, elimdeki düzgün çalışmayan ürünü iade ediyorum. Atım hızı 2100den 700e kadar düştü ne yapmam gerekiyordu bu durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı zamanda bilgisayarda donmalara sebep olduğunu da yazdım, bu durumda olan ssdden önce bilgisayara olacaktı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
BEKİR ALTIN
Yerine ne önerirsiniz
Laptopda işlemcin ısınan bir model ve stand tarzı havalandırma azsa hepsi ısınır. Bende önceden 5625u var o kadar ısınmayan ssd ti bile ısınıyordu. İlk sorunu bulman lazım. G2 dışı da diğer ssdler çoğu normal isinir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Arda doğan
85 derece gördüm malesef

Cevap tuşuna basmayı unutmuşum kusura bakmayın
85 derece bide laptop için normal ben masaüstünde o dereceleri görüyorum

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Musa Topçu
Laptop modeli nedir uygun bir ssd soğutucu buluruz

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Musa Topçu
Asus tuf f15 fx506hf-hn028 i5-11400h 8gb ram rtx 2050

buda olabilir ama tam uymazsa sadece üst tarafını takarsınız benimkine tam olmuştu

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Selim Avseren

buda olabilir ama tam uymazsa sadece üst tarafını takarsınız benimkine tam olmuştu
Ne kadarlık bir soğuma sağlar bunlar üsttekini görmüştüm aklıma da yatmıştı ama emin olamadım

85 derece bide laptop için normal ben masaüstünde o dereceleri görüyorum
Bilgisayarı domdurması sıkıntı çıkarıyor zaten sıcaklıktansa

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Musa Topçu
Ne kadarlık bir soğuma sağlar bunlar üsttekini görmüştüm aklıma da yatmıştı ama emin olamadım

Bilgisayarı domdurması sıkıntı çıkarıyor zaten sıcaklıktansa
altta ki var bende 80lere çıkıp kapanıyordu şuan en yükte ki halinde 57yi geçmiyor

zyraxone

80+ Bronze
Bu kioxianın coğu modeli alev alıyor şaka gibi firma resmen :D 2 tane aldım kioxia exercia plus ve g2 işlemci ve ekran kartından daha sıcak çalısıyor. Bu zamana kullandığım bir cpğu ssddede Bu sorunu yaşamıyordum

Knispel

80+ Bronze
Teknolojik ürünlerde sorun yoksa almayabiliyorlar ssdler hakkında net bilgim yok bu ısınma anormal bir durum ise alırlar ama normalse almazlar
Normalse de almak zorundalar 14 gün içinde sebep göstermeksizin keyfinize göre iade edebilirsiniz. Önemli olan ürüne ve kutusuna zarar vermemiş olmak.

siyabent

80+ Bronze
Normalse de almak zorundalar 14 gün içinde sebep göstermeksizin keyfinize göre iade edebilirsiniz. Önemli olan ürüne ve kutusuna zarar vermemiş olmak.
amazon müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm
amazon dışındaki satıcıların koşulsuz şartsız iadesini garanti etmiyoruz aldığınız firma numarası budur iletişime geçebilirsiniz dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,465
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan
Top Bottom