swxlvr
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlıyorum dediğinizi fakat ürünü 24 Eylül tarihinde aldım, 9 Ekim'e kadar iade hakkım var. Ürün bana 4 günde gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum, geldiğinde benim SSD'mi soğutmaya yeterli olacak mı onu da bilmiyorum. 3500 liranın elimde patlamasını istemiyorum, daha düşük okuma yazma hızlarına sahip daha az ısınan 1TB NVMe / M2 SSD öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Olur ki o da ısınırsa soğutucu alabilirim o zaman.Tam aynı fikir olamadık malesef. Şimdi @Cakrash arkadaşımız da diyorki ben soğutucuyu m2 ye takıyorum ısı 80 ler den 55 ler diyor. Bnde masaüstünde anakarttaki m2 slot soğutucu ile kullanıyorum arkadaşla hemen hemen aynı 55 ler de yani sizin ısınan m2 ni ze çözüm m2 ye bu linkteki ınce soğutucudan takmak. Diğer arkadaşta zaten aynı tip laptopta denemiş. Sonuç normal...
Ama siz illa harici taşınabilir istiyorsanız bir şey diyemem ama birde onu taşıma ve takma ile uğraşacaksınız. Tabi karar sizin. Ben yine de ilk tercihi seçerdim . Şöyle bir link bırakayım çünkü öneri istediniz buyrun. 1 TB... Bunun benzeri bir şeyler alabilirsiniz farklı markalarda var.