Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

indirimdeki asus monitör iyi midir almayı düşünüyorum da
Amazonda 48TL daha pahalı 6Taksit var.
Ben olsam oradan alırım daha mantıklı. Fakat monitörün derin incelemesini bilmiyorum, Youtube'dan bi' izle istersen kaçırılmayak fırsat yok yani.

Amazonda 48TL daha pahalı 6Taksit var.
Ben olsam oradan alırım daha mantıklı. Fakat monitörün derin incelemesini bilmiyorum, Youtube'dan bi' izle istersen kaçırılmayak fırsat yok yani.
peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var mı bildiğiniz

peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var mı bildiğiniz
Ben 2K baktığım için genelde onları araştırıyorum ya, 1080P monitörlerde şu alınabilir dediğim yok açıkcası.
Forumda mutlaka kullanıp tavsiye edenler vardır, arama kısmına yazarak konulara bi' göz gezdir istersen. Yanlış bilgi vermek istemem çünkü.
Hatta monitörlerle ilgili geniş bir konu da var onu bulursan, en mantıklı seçenek orada vardır.

bu ssd'de ne var bu kadar popüler ? drami yok mesela sürekli ssd'de dram önemli diyorlar bunda dram yok, önemli değil mi dram ?
Normal kullanıcı için önemli değil... Çok büyük boyutlu dosyalar ile çalışıyorsanız önemi var... Gen4 hızında 2000 TL çok iyi fiyat. Genelde Gen3 olan ssd'leri bu fiyata yakalayabiliyoruz. Kingston bizim ülkede KC3000 modelinden dolayı popüler bir marka..

Normal kullanıcı için önemli değil... Çok büyük boyutlu dosyalar ile çalışıyorsanız önemi var... Gen4 hızında 2000 TL çok iyi fiyat. Genelde Gen3 olan ssd'leri bu fiyata yakalayabiliyoruz. Kingston bizim ülkede KC3000 modelinden dolayı popüler bir marka..
dram olmadığında Slc önbelleği %40 doluğu zaman vs %80 dolduğu zamanki hız düşümleri. diğer resim de performansla alakalı olan.

Ekler

• image.png
    image.png
    127.5 KB · Hit: 64
  • sustained-write.png
    sustained-write.png
    116.4 KB · Hit: 60
Benim söylediğimin tersi bir durum mu var?
2.fotoda görüldüğü üzere sata ssd'nin hızlarının dahi altına düşebiliyor. "Normal kullanıcı için önemli değil" yazmışsınız ? önbelleğin %80i dolduğunda sata ssd'den bile daha düşük hızla çalışacak olan bir ssdde bu durum gerçekleştiği zaman nasıl normal kullanıcı için önemli olmamış oluyor tam olarak

Geri