Neler Yeni

Sivilcem çok çıkıyor.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz
17 yaşındayım 18 olacağım 3 ay sonra, biliyorum ergenlik yaşları fakat,
-Su (hazır değil) içmeye dikkat ediyorum, yüzümü ellememeye, elleyeceksemde yıkayıp öyle ellemeye özen gösteriyorum, çıkan sivilcelerimi çok patlatmıyorum, abur cubur hele cips çekirdek hiç tüketmiyorum. Yüz temizleme jeli, nemlendirici, tonik, serum kullanıyorum. Hepsini üst üste ve sıklıkla yapmıyorum. Azar azar yapıp rutinli şekilde yapıyorum. Temiz yastık kullanmaya dikkat ediyorum. Yani bütün bunları yapmama rağmen hiç çıkmasın demiyorum fakat azalma olmaz mı? Her sabah kalktığımda şanslıysam 1, genelde 2-3 tane beyaz sivilce ( adını bilmiyorum) bunlarla karşılaşıyorum. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü tüm yüzüm sivilceli değil hatta alnım tertemiz, fakat yanaklarda ve çenede mevcut. Daha napmam gerekiyor siz söyleyin Allah aşkına.

Son düzenleme:

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
...
Hocam sakalınız var mı? Belki sakalınız çıkmaya başladığı içindir. Bende sakal çıkmadığı zamanlar yanaklarımda ve çeneme doğru çok sivilce yoktu, sonra sakallar çıkmaya başlayınca sivilceli hale döndü. Belki sizin için de aynı şeydir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta daha azdı diyeyim, hiç yok değil de.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sakalınız var mı? Belki sakalınız çıkmaya başladığı içindir. Bende sakal çıkmadığı zamanlar yanaklarımda ve çeneme doğru çok sivilce yoktu, sonra sakallar çıkmaya başlayınca sivilceli hale döndü. Belki sizin için de aynı şeydir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta daha azdı diyeyim, hiç yok değil de.
Yok hocam. çıktığı anda kesiyorum sakal bıyığı.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz
Yeni çıkmaya mı başladı peki? Eğer, yeni çıkmaya başladıysa onun sebep olabileceğini düşünüyorum.
Yok hocam yeni değil fakat gür de değil. Uzatsam orman gibi olmaz ama yeni başlamadı.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz

Zzabuza

80+
Diyet yaptın mı daha önce

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dermatologa git sivex losyon yazdir geçer. normal alirsan 240tl falan ücreti olur yazdirirsan 58tl falan ödersin.
bu arada genç yasta ne karaciğeri tum ergenlerde sivilce cikar her sivelce cikan karacihere mi baktiracak. karaciher sorunu genc yastakilerde pek görünmez

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
yo
17 yaşındayım 18 olacağım 3 ay sonra, biliyorum ergenlik yaşları fakat,
-Su (hazır değil) içmeye dikkat ediyorum, yüzümü ellememeye, elleyeceksemde yıkayıp öyle ellemeye özen gösteriyorum, çıkan sivilcelerimi çok patlatmıyorum, abur cubur hele cips çekirdek hiç tüketmiyorum. Yüz temizleme jeli, nemlendirici, tonik, serum kullanıyorum. Hepsini üst üste ve sıklıkla yapmıyorum. Azar azar yapıp rutinli şekilde yapıyorum. Temiz yastık kullanmaya dikkat ediyorum. Yani bütün bunları yapmama rağmen hiç çıkmasın demiyorum fakat azalma olmaz mı? Her sabah kalktığımda şanslıysam 1, genelde 2-3 tane beyaz sivilce ( adını bilmiyorum) bunlarla karşılaşıyorum. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü tüm yüzüm sivilceli değil hatta alnım tertemiz, fakat yanaklarda ve çenede mevcut. Daha napmam gerekiyor siz söyleyin Allah aşkına.
Dermatoloji'ye git alnınds sivilce olmamasi ilaç kullanmamani gerektirmez benimde alnımda yok ama ilaç kullanıyorum tek çözümü ilaç beslenmeme falan da dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum (cips hariç sevmediğim için yemiyorum ) yeni sivilcem çıkmıyor uzun zamandır

Top Bottom