Neler Yeni

17 Yaşındayım Zayıfım Kilo Alamıyorum Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Alperen
17 yaşındayım 1.80 civarı boyum var ve 57 kiloyum ve kilo alamıyorum. Bunun sebebini prematüre doğup anne sütü ile beslenmeme bağlıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,014
İsim
Mert Metshi
hocam bi tik bahane bulmussunuz demek ki az yiyorsunuz cok yerseniz illa kilo alirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Akın
O nedir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yiyorum ama çabuk doyuyorum gibi midem küçük galiba napmalıyım
bir tür antipsikotik şizofreni bipolar bozuklukta falan kullanılıyor aslında ama çok iştah açıyor doymak bilmiyorsun gerçekten iştahını açar kilo alırsın fakat çokta uyku yapar.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O nedir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yiyorum ama çabuk doyuyorum gibi midem küçük galiba napmalıyım
sabah 2 , öğle 2, akşam 2 yumurta ye yemeklerden sonra miden genişler. yemeklerden sonra oturma 30 dk yuruyus yap yoksa vücut fazla islemeden disari atar. yürüyüş yaparsan yediklerini iliğinde kadar sömürür daha az tuvalete çıkarsın. iştah için sağlık ocağında multivitamin şurupları yazabilirsin iştah açar onlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Alperen
sabah 2 , öğle 2, akşam 2 yumurta ye yemeklerden sonra miden genişler. yemeklerden sonra oturma 30 dk yuruyus yap yoksa vücut fazla islemeden disari atar. yürüyüş yaparsan yediklerini iliğinde kadar sömürür daha az tuvalete çıkarsın. iştah için sağlık ocağında multivitamin şurupları yazabilirsin iştah açar onlar.
bir tür antipsikotik şizofreni bipolar bozuklukta falan kullanılıyor aslında ama çok iştah açıyor doymak bilmiyorsun gerçekten iştahını açar kilo alırsın fakat çokta uyku yapar.
Teşekkürler

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Evren avcı
Hocam bu iş için ilaç almaktan korkuyorum. Sözde sipraktin kullanıyordum iştah açsın diye ama nasıl olduysa daha da iştahımı kapadı ve berbat bir hal almaya başladı bende bıraktım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Akın
Hocam bu iş için ilaç almaktan korkuyorum. Sözde sipraktin kullanıyordum iştah açsın diye ama nasıl olduysa daha da iştahımı kapadı ve berbat bir hal almaya başladı bende bıraktım.
bahsettiğin ilacı bilmiyorum ama illaki bir yan etkisi oluyor yan etkisiz olarak halletmek istiyorsanız diyetisyene gitmekten başka çözüm yolu yok maalesef.

çınar35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar
17 yaşındayım 1.80 civarı boyum var ve 57 kiloyum ve kilo alamıyorum. Bunun sebebini prematüre doğup anne sütü ile beslenmeme bağlıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım?
Hocam şu iştah artırıcı ilaç gibi ama değil benim kardeşimde kullanıyordu kilo aldı baya senin gibiydi oda yiyor ama kilo almıyor 20 kilodan 2 haftada 28-27 kilo falan oldu

Top Bottom