Neler Yeni

17 Yaşındayım Zayıfım Kilo Alamıyorum Ne Yapmalıyım?

bwNN

80+ Silver
Alta yatan bir hastalık var mı yok mu baktır bazen istediğin kadar ye yine alamazsın

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam bu iş için ilaç almaktan korkuyorum. Sözde sipraktin kullanıyordum iştah açsın diye ama nasıl olduysa daha da iştahımı kapadı ve berbat bir hal almaya başladı bende bıraktım.
sipraktin kim önerdi sana ? o alerji ilacı ve alerji ilaçlarının yan etkisi uykudur.(Alerjinin neden olduğu cilt döküntüsü, kaşıntı, gözlerde sulanma veya kaşıntı, burun akıntısı, hapşırma gibi belirtilerin hafiflemesine yardımcı olur) akşam şaatlerinde kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
iştah açan multi vitamin ilaçlarıdır. supravit, polivit vb şuruplar. 2 ay eczanede çalıştım biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Alperen
Hocam şu iştah artırıcı ilaç gibi ama değil benim kardeşimde kullanıyordu kilo aldı baya senin gibiydi oda yiyor ama kilo almıyor 20 kilodan 2 haftada 28-27 kilo falan oldu
adı nedir hocam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,360
İsim
.
17 yaşındayım 1.80 civarı boyum var ve 57 kiloyum ve kilo alamıyorum. Bunun sebebini prematüre doğup anne sütü ile beslenmeme bağlıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmalıyım?
Sıkıntı etme ben ilerde alırsın

Top Bottom